Daina-Isard

Avancem plegats

Cooperativa d'Ensenyament des de 1969

Parlen els antics alumnes

Durant els 45 anys de l'Escola han passat milers d'alumnes, a continuació teniu un seguit d'ells i de les vivències que ens han volgut compartir:

 

 Campa1

"De totes les experiències viscudes a l'Escola, em quedaria amb la més especial per a mi; les Colònies d'Estiu. Deu dies increïbles com a nen els quals pots reviure, amb més intensitat i il·lusió, com a monitor"
Arnau Campanario
@arnaucampa
Estudiant d'Enginyeria Química i Monitor de les Colònies d'Estiu
Juga amb antics companys de classe a futbol al Senior de l'AEEDI

 Clara

"De les experiencies viscudes al Daina-Isard em quedaria amb les classes de biologia de la Jeannette. La seva passió per la ciència ha estat inspiració per molts de nosaltres. Gràcies!"
Clara Morral
PhD student al IRB
Durant els caps de setmana ajuda a la seva família al Celler Can Morral

HelenaBoada

 

"Recordo la por a canviar d'escola a 1ESO i entrar al Daina-Isard. Companys nous, escola nova, maneres de fer diferents... Tant els companys com el professorat ens van ajudar tant a adaptar-nos, que una setmana després, semblava que portéssim allà tota la vida"
Helena Boada
@Laboada
Enginyera Industrial i jugadora professional de bàsquet

carles1

 

"Seguir en contacte amb els meus companys i companyes m'ha fet veure que la proposta de l'Escola és prou sòlida com per a que encara ens reconeguem en una sèrie de valors compartits però alhora prou flexible com per haver permès que cadascú de nosaltres escollís el seu propi camí"
Carles A. Foguet
@hooligags
Politòleg
Director de comunicació a Jot Down

emmi

 

"Em quedo amb l’educació en valors que m’ha aportat l’Escola. Homenatges al pati de l'olivera, campanyes de recollida d’aliments i roba, participacions amb entitats socials, col·laboracions a concursos, curses solidàries, educació en el lleure… la importància de formar persones, no només estudiants"

Emma Duran
Relacions Públiques i Monitora de les Colònies d'Estiu
Actualment viu a París i s'encarrega del departament de marketing d'un market place de bricolatge

xavibas

 

"Una bona escola és aquella on no només s'aprenen matemàtiques, llengües, ciències, sinó també aquella on s'aprèn a pensar, a tenir amics, a compartir, a riure i a ser curiós. El Daina-Isard és ben bé això, un lloc on vam créixer i vam convertir-nos en petites persones"
Xavier Bas
www.xavierbas.net
Architectural Designer / Publications & Comunication Manager a ACME (Londres)

 joanpascual

"El Daina-Isard em va permetre agafar l'hàbit d'estudi i valorar el coneixement. El suport del professorat i dels meus companys, els quals encara mantinc ara, van fer de la meva estada un moment per madurar personalment. Si no hagués passat per aquesta escola, no m'hauria plantejat fer estudis superiors"

Joan Pascual
@jpascualgil
Politòleg fanàtic de l'esport
Actualment membre de l'equip de comunicació de l'Ajuntament d'Olesa
 

Osvald Equipo Drivania-150x150

 

"Del Daina tinc molt bon record. Encara mantinc amics que els conec des dels 6 anys i que ens veiem cada mes en un sopar que tenim. Professionalment, penso que haig d'agrair la capacitat crítica i d'anàlisi que l'Escola em va transmetre des de ben petit, així com la cultura de la constància i l'esforç que han estat bàsics pel meu desenvolupament com a emprenedor"

Osvald Martret
www.driviana.com
CEO a Driviana

pau

 

"El Daina és i ha estat sempre una escola diferent. Néixer com una cooperativa d’ensenyament ja la va fer única fa uns quants anys, i des d’aleshores va decidir mantenir-se innovadora en molts aspectes. Ja fa deu anys que vaig marxar del Daina i és un orgull veure avui que apareix a tots els esdeveniments d’innovació a l’escola que es fan a nivell nacional, competicions de robòtica i fires d’ensenyament. Poques escoles poden dir el mateix!"
Pau Garcia-Milà
@pau
"Innovador del Año" el 2011 por la publicació del MIT TR-35
Autor de 4 llibres sobre innovació, idees i comunicació
 

Osvald Equipo Drivania-150x150

 

"Al Daina hi vaig adquirir els valors i els coneixements generals que m´han permès afrontar tots els meus reptes acadèmics i professionals. De totes les persones que en formaven part se’n desprenia passió per fer les coses ben fetes, rigor, esforç i esperit de servei. Vint anys més tard, i ara com a pare, el Daina no deixa de sorprendre´m positivament."

Carles Vergara
blog.iese.edu/vergara/
Professor de l'escola de negocis IESE

 

 Vols compartir la teva experiència en aquest apartat del web? Envia un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i ens posarem en contacte.

 

 

 

Estàs aquí:Inici Alumni