Associació Esportiva

En l'era digital actual, participar en el joc En línia A Suïssa requereix una comprensió profunda dels mètodes de pagament segurs i eficients. Per Als jugadors Suïssos, això implica navegar per un ampli espectre d'opcions de pagament, cadascuna ofereix avantatges únics en termes de seguretat, velocitat i comoditat. Una guia detallada, accessible a https://citeulike.org/de-ch/online-casinos/zahlungen/, desmitifica aquest paisatge, presentant una llista acuradament curada de les millors solucions de pagament per al 2024. Cobreix des de transferències bancàries tradicionals i targetes de crèdit fins a les últimes novetats en carteres electròniques i criptomonedes. Aquest recurs és inestimable, proporcionant informació que ajuda els jugadors a triar els mètodes més adequats per a les seves transaccions d'apostes, garantint un equilibri òptim entre seguretat i facilitat d'ús. Amb aquesta orientació, els jugadors Suïssos poden centrar-se més en la seva experiència de joc, confiant en la seguretat i l'eficàcia de les seves transaccions financeres.

Batxillerat

 

Un Batxillerat orinetat a l'alumne/a, a la preparació pels estudis superiors i a una projecció social i professional des de qualsevol de les modalitats de Batxillerat. Volem preparar homes i dones que siguin fonts, i no dipòsits.

Art plàstiques i disseny
Humanitats i Ciències Socials 
Ciència i Tecnologia
     

Inspira't, expressa't, crea i viu l'art en les aules especialitzades en fotografia, postproducció audiovisual, disseny i arts plàstiques

La cooperació entre els companys, la proximitat amb el professorat i eltreball constant et proporcionaran les eines per obtenir tots els coneixements necessaris. La combinació entre teoria i pràctica et donarà la confiança per superar-te i afrontar futurs reptes. Experimenta en els laboratoris de biologia, química i física, i matemàtiques.

 

Recull informatiu sobre el Batxillerat 2023-2024

 

L'horari del Batxillerat

L'horari del Batxillerat, a diferència del de la resta de les etapes, està dividit en dues franges:

 

Dítpic Informatiu Batxillerat al Daina-Isard

 

 

El Batxillerat artístic

 

Primer va ser COU i després Batxillerat, introduint al llarg d’aquests anys totes les modalitats, de manera que ara l’Escola imparteix les següents: Ciències i Tecnologia, Humanitats i Ciències Social i Artístic (arts plàstiques i disseny), configurant així una de les poques escoles del Baix Llobregat on s’imparteix tots els nivells acadèmics: EI, EP, ESO i Batxillerat, amb doble línea i amb totes les modalitats de Batxillerat.

Des de l’àrea d’Art es pretén que els alumnes aprenguin des de l’experiència, l’anàlisi crític i l’expressivitat. Entenem l’art com un camí de recerca que ens ajuda a comprendre i a participar en els mons socials i culturals en què vivim. 

L’educació artística és una part fonamental en la formació integral de les persones, que cada vegada més, hauran d’estar preparades per a adaptar-se amb creativitat als canvis. És per això que treballem per a una educació que ens permeti ser, fer, pensar i conviure des d’altres punts de vista. Que els nens, nenes i joves es formin i siguin conscients i sensibles amb el seu entorn.

  
Aquells alumnes que hi estan interessats poden continuar la seva formació amb el Batxillerat Artístic, que garanteix una preparació sòlida per als posteriors estudis artístics, com disseny (industrial, moda, gràfic, interiors,...), comunicació audiovisual, imatge i so, animació, cinema, dibuix 3D, belles arts, gestió cultural, museologia, il·lustració, publicitat, etc. A més, per poder conèixer l'àmplia sortida laboral en el sector artístic, l'Escola fomenta la col·laboració amb projectes expositius, com la Mostra Anual de Batxillerat Artístic. Visites a museus i activitats com el MACBA, ARCO (Madrid) o la desfilada de moda Off080 Dhub Barcelona. I tallers i xerrades a l'Escola com per exemple els tallers LCI sobre el disseny de productes industrials.

 

El batxillerat artístic em va obrir la porta al món de l'art i em va ensenyar l'enorme ventall de possibilitats que hi ha en el futur professional. Sempre he gaudit creant i aleshores em van fer veure que podria treballar del que més m'agrada. Ara sóc il·lustradora i en un futur podré estudiar o treballar del que em proposi gràcies als coneixements que em va ajudar a adquirir el Daina-Isard.
 
Maria Grimau
Alumni - Il·lustradora @maria_il.lustracions

 

Acció tutorial

 

       
Tracte personalitzat per enfocar una projecció professional segons les inquietuds de cada alumne/a. Acompanyament personalitzat i continu amb tutoria i orientació acadèmica.  Connexió amb el món professional. Possibilitat d'estades en diferents empreses vinculades a l'Escola. Taules obertes amb exalumnes de diferents àmbits.

 

Titulacions oficials d'idiomes

 

L'Escola ofereix la possibilitat de presentar-se als exàmens oficials de Cambridge (First i Advanced Certificate In English) realitzats a l'Escola i també proporciona l'opció d'examinar-se del diploma d'estudis en llengua francesa (DELF). Podeu consultar el Pla de Llengües estrangeres del Centre en aquest enllaç. 

 
L'Escola m'ha ensenyat una de les coses que avui en dia es consideren més importants: la importància dels idiomes. Em va donar l'oportunitat d'examinar-me del FCE, que no només m'ha servit per la carrera universitària, sinó que també em servirà per un futur pròxim.
 
Helena Tarragó
Alumni - Estudiant International Business a la UB

 

 

Un Batxillerat connectat al mon

 

A part dels projectes internacionals consolidats de l'Escola amb altres Centres d'Europa amb el programa Erasmus+, l'alumnat de Batxillerat té l'opció de realitzar projectes amb centres d'Europa que inclouen viatges a l'estranger. Un exemple és el workshop de Booktrailers en el qual l'alumnat coopera amb una escola de París i una de Tilburg i finalitza el projecte amb una visita de 3 dies a les respectives ciutats. 

 

Resultats

 

El més important per a la nostra escola és la persona: ensenyar, formar i educar amb responsabilitat, tant en la vessant humana com en l’acadèmica. Intentem formar persones que el seu sí sigui un sí i el seu no sigui un no. Persones crítiques amb els esdeveniments, socials, naturals o polítics, que no els acceptin simplement, sinó que s’hi comprometin, amb la finalitat de millorar el món que han trobat.

L’Escola esmerça molts esforços en aconseguir que els seus alumnes progressin tirant endavant aquells estudis i aquelles professions que els ajudin a ser més feliços i fer més feliços als altres. Com a mostra podem oferir els resultats que hem anat obtenint al llarg dels anys en les Proves d’Accés a la Universitat: gairabé el 100% dels alumnes aproven, i la major part d’ells poden accedir als estudis triats. I encara més: molts s’hi mantenen i els acaben. Ara bé: també cal dir que aquests alumnes que aproven la selectivitat representen prop del 95% dels alumnes que van començar Batxillerat. Aquesta dada és molt important: la major part dels alumnes que inicien el Batxillerat a l’Escola, l’acaben. I, dels que l’acaben, els que es presenten a selectivitat, l’aproven.

 

 

El Daina m'ha ajudat a creure més en mi i m'ha donat una segona oportunitat. Vaig aprendre a viure des d'un punt de vista més positiu tot el que m'envolta. La bona relació entre el professorat i els alumnes em va facilitar molt l'entrada com a nova alumna.
 
Elisabet Tamarit
Alumni - estudiant de Publicitat, Relacions públiques i Màrqueting

 

WORKSHOPS, un espai d'innovació pedagògica

 

Durant la setmana, fora d'horari lectiu i del temari oficial, l'alumnat de Batxillerat pot assistir voluntàriament i de forma gratuïta als workshops. Un espai creat per l'equip pedagògic on pensar, proposar, crear, innovar, compartir, avançar i sentir-se protagonista. Es tracta de tallers tant de reforç com d'ampliació i d'aplicació dels continguts treballats a l'aula que ofereixen la possibilitat d'experimentar amb la vessant més pràctica de tot allò prèviament treballat i de fomentar la interacció entre diferents àrees. La temàtica és variada i va des de la robòtica a la macrofotografia, passant pels reforços de matemàtiques i anglès, o els cicles de literatura i llengua castellana i els jocs de taula en anglès, entre d'altres. Els workshops s'actualitzen constantment, segons les peticions i inquietuds de l'alumnat. . 

Un exemple dels primers workshops que vam realitzar és DISA, l'Agència Espacial de l'Escola que consisteix en llençar un globo a l'estratosfera per poder realitzar estudis amb les dades adquirides.

 

Podeu consultar tots els workshops d'aquest curs aquí.

 

Instal·lacions

Laboratoris de biologia, química i física i matemàtiques. Aules especialitzades d'art, robòtica i audiovisuals. Estudi de fotografia i croma... Unes instal·lacions excepcionals i uns espais especialitzats per a cada modalitat. 

A més dels espais localitzats al voltant de les aules d'Educació Infantil també utilitzem els espais comuns de l'Escola, podeu fer un Tour Virtual per dins de l'Escola aquí.

 

Serveis

Cuina Pròpia
Més informació
Trasnport comarcal
Més informació

L'Escola ofereix el servei de menjador, amb cuina pròpia. Periòdicament, i per part d’una empresa externa especialitzada, es realitza un control bacteriològic dels productes per tal d’assegurar sempre les perfectes condicions sanitàries del servei. 
La vocació comarcal de l’Escola obliga a garantir un servei de transport, que porti l’alumnat de fora d’Olesa (i de la mateixa Olesa) a l’Escola i el retorni a la seva població.