Associació Esportiva

En l'era digital actual, participar en el joc En línia A Suïssa requereix una comprensió profunda dels mètodes de pagament segurs i eficients. Per Als jugadors Suïssos, això implica navegar per un ampli espectre d'opcions de pagament, cadascuna ofereix avantatges únics en termes de seguretat, velocitat i comoditat. Una guia detallada, accessible a https://citeulike.org/de-ch/online-casinos/zahlungen/, desmitifica aquest paisatge, presentant una llista acuradament curada de les millors solucions de pagament per al 2024. Cobreix des de transferències bancàries tradicionals i targetes de crèdit fins a les últimes novetats en carteres electròniques i criptomonedes. Aquest recurs és inestimable, proporcionant informació que ajuda els jugadors a triar els mètodes més adequats per a les seves transaccions d'apostes, garantint un equilibri òptim entre seguretat i facilitat d'ús. Amb aquesta orientació, els jugadors Suïssos poden centrar-se més en la seva experiència de joc, confiant en la seguretat i l'eficàcia de les seves transaccions financeres.

Servei de menjador

El menjador escolar és una oportunitat diària per oferir una educació vivencial que acabi de donar sentit a tot el projecte educatiu del Centre. Per això treballem perquè l'alumnat desenvolupi el sentit del gust i del bon menjar, experimentin amb textures, olors, colors i gustos diferents, puguin provar de tot i alimentar-se seguint una dieta mediterrània equilibrada i variada mentre adquirir hàbits alimentaris saludables, hàbits d’higiene i socials.

[ Díptic informatiu Seveis ]

 

El menú del mes

 

El cicle de menús és de sis setmanes, dins de cada període de temporada.

Les famílies reben cada mes, a través de la plataforma de l'Escola, el menú diari. També es poden descarregar tots els menús i la proposta de sopars en aquest enllaç.

Periòdicament, i per part d'una empresa externa especialitzada, es realitza un control bacteriològic dels productes, tant crus com cuits, i de l'utillatge de cuina a fi i efecte de garantir les perfectes condicions sanitàries del servei. El personal de cuina i menjador disposa del carnet de manipulador d'aliments exigit.

Des de l'Escola apostem per una alimentació amb:

Fruites i hortalisses
Llegums
Peix
Aliments de temporada i proximitat

Sucres
Sal
Carn vermella processada
Aliments ultraprocessats

 

L'equip de cuina

 

Cuina pròpia


Cuina pròpia on diàriament es preparen més de 500 menús. Tot el menjar s’elabora a les nostres instal·lacions i s'utilitza oli d'oliva per cuinar. Mai no es serveix menjar precuinat (càtering). Només es serveix carn fresca i de qualitat.

Anàlisi nutricional


Menús sans i equilibrats, elaborats conjuntament per la Direcció del Centre, el personal de cuina i l’assessorament i la supervisió nutricional de la dietista-nutricionista.

Dietes adaptades


Fins a nou dietes diferents adaptades a intoleràncies i/o al·lèrgies alimentaries. També s'atenen casos de règims transitoris o especials.

 

Implicació Social


Apostem pels làctics de La Fageda, no només per la qualitat reconeguda dels seus productes, sinó per tot el programa d'economia social que hi ha al seu darrere. Ah, i també són Cooperativa!

Proximitat


Donem prioritat als productes locals o en el seu defecte a aquells que provenen dels punts geogràfics menys allunyats. Contribuïm així a la reducció d'emissions de gasos a l'atmosfera.

Consum Saludable


Aliments saludables, naturals i de temporada: verdures, hortalisses i fruites ecològiques cada setmana; pasta, llegums i pa integrals.

 

Cada dia s'ofereix, a part del menú diari, un buffet d'amanides d'acompanyament. 


 

Professorat del claustre com a monitors de menjador

El servei de monitors de menjador està a càrrec de l’Escola i format per mestres i professors del claustre i per personal d'administració i serveis (PAS).

Els nostres monitors i monitores treballen per:

  • Fomentar les actituds de respecte, tolerància i solidaritat
  • Adquirir hàbits alimentaris saludables, hàbits d’higiene i socials
  • Relacionar una alimentació equilibrada amb el benestar
  • Valorar l’entorn en el que vivim

 

La cuina