ESTRELLES PEL MÓN

Per fi ha arribat el dia en què fem pública la nostra pel·lícula Estrelles pel món. La classe de les Estrelles hem gaudit molt el projecte del cinema, i esperem que aquest petit curtmetratge us agradi tant com ens ha agradat a nosaltres fer-lo!

LES ESTRELLES ESTRENEM LA PEL·LÍCULA!

Per fi ha arribat el gran dia de l’estrena de la nostra pel·lícula Estrelles pel món! L’estrena ha estat tot un èxit!

Aquesta primera sessió va ser exclusiva per a les estrelles. Ara ens toca vendre més entrades per fer una segona sessió per a les llunes i els sols! Ja tenim la taquilla preparada!

20170612_125501

 

SORTIDA A MONTSERRAT

Els nens i les nenes d’Educació Infantil hem anat a Montserrat. Allà hem conegut els seus llocs més característics buscant un tresor a partir d’un joc de pistes. Després hem anat a escoltar el Virolai i hem dinat rodejats de natura. Hem descobert aquesta muntanya màgica d’una manera molt divertida. Volem agrair la col·laboració de dues mares de l’escola, ja que ens han ajudat en el funcionament i la logística de la sortida, i ens van regalar coca molt bona que ens la vam menjar per berenar.

Ens despedim de la “psico”

Les Llunes han fet les últimes classes de psicomotricitat. A partir de l’any vinent, comencen una nova etapa amb nous professors. Ha estat un plaer poder compartir estones de diversió i jocs amb tots aquests nens i nenes. Bones vacances!!!

Dir-vos que estic molt contenta d’haver pogut compartir moltes estones de jocs i diversió amb tots vosaltres i us animo a que seguiu gaudint i aprenent. Una abraçada de la “Laura de psico” ????.

Conte de Montserrat

Per preparar l’excursió de demà, ha vingut la mare del Martí, l’Eva, per explicar-nos la història de la muntanya de Montserrat: Com es va formar, qui hi viu, quins animals podem trobar, quines activitats s’hi poden fer…

Ha estat molt interessant i ja estem preparats per l’excursió que farem demà!

Moltes gràcies!