ELS SOLS FEM PLUJA AMB PLASTILINA

Aprofitant el conte d’En Patufet els Sols seguim treballant el traç de la pluja. Aquest cop ho hem fet amb plastilina. A partir d’una bola de plastilina hem fet xurros, que simulen ratlles de pluja, i ens han servit per fer un mural decoratiu per cada classe. Cada nen/a feia ratlles de pluja del color de la seva taula, consolidant així el coneixement del color de la taula on està assegut cada infant.

INICIEM LES ACTIVITATS DE PLÀSTICA

La setmana passada els Sols, les Estrelles i les Llunes vam iniciar les activitats de plàstica d’aquest curs i, com que comença a fer fresqueta i estem tenint força dies de pluja, hem començant per treballar els colors de la Tardor.

Message in a bottle & Sea change Project

IMG_3369 IMG_3398

A message in a bottle has arrived today! The bottle will be among us during one week!

We are participating in a nationwide event called MENSAJE EN UNA BOTELLA to raise eco awareness. (www.mensajeenunabotella.info)

In Science K4 and K5 we are making our own jellyfish out of plastic bottles during next week.

But what exactly is this project about?

You can find more info here: mensajeenunabotella.info

During September, October, and November 2017 different bottles of recycled material will travel around Spain with an interesting story inside and a big challenge related to ocean issues. This big challenge can be reached by carrying out smaller challenges that will be available on the event website. The different bottles’ routes will start in different points of Spain, specifically in aquariums that will receive these bottles with a parchment inside. The first participants will pick up the bottles at these points, starting each of the routes across Spain.

The aim is to raise awareness that our actions (both in coastal areas and inland areas) affect the marine environment.

In July we went to the beach to meet two divers from the L’Aquarium of Barcelona and together we recorded this short video, please have a look!

ELS SOLS FEM PLUJA

Els Sols durant aquest trimestre realitzarem moltes de les activitats educatives i d’aprenentatge al voltant dl conte d’En Patufet. Aprofitant que ahir va ploure i que en Patufet s’amaga sota una col perquè plou, vàrem estar practicant el traç de la pluja. El vàrem realitzar a la Pissarra Digital i amb guixos en una pissarra convencional. D’aquesta manera agafem destresa motriu tot realitzant un traç que ens serà molt útil posteriorment. Ah! Tot això ho fem passant-ho molt bé!!!!

PRIMERA SETMANA DELS SOLS

Els Sols estem a punt de superar la primera setmana de curs. Han estat uns dies intensos on hem conegut els mestres, els espais i els companys. Tot just és l’inici d’un llarg camí, però tenim moltes ganes de fer-lo plegats.

Al llarg d’aquesta setmana hem jugat a la classe i al pati, hem iniciat les rutines, hem escoltat contes, hem cantat cançons, hem experimentat amb peces i altres materials i hem enganxat gomets en uns sols de paper que d’aquí poquet penjaran del sostre de les nostres classes!

Ara arriba el cap de setmana per descansar i relaxar-nos i dilluns ens tornarem a veure amb les piles carregades i preparats per un munt de sorpreses!

ESTRELLES PEL MÓN

Per fi ha arribat el dia en què fem pública la nostra pel·lícula Estrelles pel món. La classe de les Estrelles hem gaudit molt el projecte del cinema, i esperem que aquest petit curtmetratge us agradi tant com ens ha agradat a nosaltres fer-lo!

LES ESTRELLES ESTRENEM LA PEL·LÍCULA!

Per fi ha arribat el gran dia de l’estrena de la nostra pel·lícula Estrelles pel món! L’estrena ha estat tot un èxit!

Aquesta primera sessió va ser exclusiva per a les estrelles. Ara ens toca vendre més entrades per fer una segona sessió per a les llunes i els sols! Ja tenim la taquilla preparada!

20170612_125501