FEM UN DINERET

Els Sols hem fet el nostre propi dineret. L’hem pintat de color groc, l’hem punxat per retallar-lo i li hem fet un número “1” amb plastilina, totes elles activitats que ens ajuden a enfortir els dits i ensenyen a agafar correctament els estris d’escriptura.

ENCERCLEM GOMETS

A partir del dineret d’en Patufet, els Sols seguim aprenent que és un cercle i que encerclar ens serà de gran utilitat. Primer hem enganxat gomets de colors en un paper enorme i després els hi hem fet unes cases molt boniques a aquests gomets (cercles).

ENS VISITA EN BANIPROSONNO

Avui a l’Escola hem gaudit amb la visita d’un artista indi, en Baniprosonno, i la seva dona.

En Banni ha fet uns dibuixos preciosos sobre paper blanc i els nens i nenes de 4 i 5 anys, juntament amb alumnes de 3r i 6è de Primària i alguns alumnes de l’àrea de Disseny, hem col·laborat per donar-los color.

Ens visita la tieta del Jan

Aquest dimarts ens va visitar la Sandra, la tieta del Jan que viu a Oslo (Noruega)  per explicar-nos com es viu al seu país i quins són els seus costums i tradicions .  Una de les coses que més ens va agradar va ser quan ens va explicar un conte típic d’allà ( LES TRES CABRETES I EL TROL)  i ens va dir que els Vikings eren originaris dels països nòrdics.

IMG_8525 IMG_8548 IMG_8521 IMG_8520

Vam estar molt atents i vam aprendre moltes coses. Moltes gràcies Sandra per la teva participació!