Daina-Isard

Avancem plegats

Cooperativa d'Ensenyament des de 1969

Espai de Cultura

L'Espai de Cultura del Daina-Isard inicia la seva tasca el curs 1999/2000 amb el propòsit de pensar, organitzar, gestionar i desenvolupar cursos de formació, serveis extraescolars, activitats d'educació de lleure i actes culturals adreçats al cooperativista de l'Escola, però també oberts a la participació de tothom sense cap vinculació amb el Centre.

 

A través d'aquest espai polièdric, l'Espai de Cultura pretén ajudar en la formació cultural de l'alumnat, del cooperativista i d'altres persones interessades.

L'Espai de Cultura ha de ser un àmbit dinàmic i en vocació de servei, obert a propostes culturals i de formació de tots vosaltres, tenint present que les idees que sorgeixen són moltes i la voluntat d'arribar a realitzar les demandes de servei és constant, però que els recursos que es disposen, a voltes, no ha fan possible de forma immediata.

Una escola preocupada per la cultura, el servei i la formació, més enllà de l'aula, és una escola viva i l'Espai de Cultura vol contribuir a aconseguir-ho.

Els cursos s'organitzen per trimestres. A continuació podeu consultar els cursos actuals per aquest curs 2016-2017 i omplir el formulari d'inscripció que trobareu al final del llistat:

Cursos Segon Trimestre curs 2016-2017

 

Descripció: El curs pretén donar a conèixer el món del cine. Amb l’objectiu que l’alumne s’iniciï en el llenguatge cinematogràfic, que aprengui el  coneixement bàsics de com funciona la industria cinematogràfica. Aquest curs pretén ser una guia per a un món que, tot i ser present en la nostra vida, sovint és molt desconegut.

Destinataris: Alumnes batxillerat i adults

Professor: Adrià Carreras Camprubí

Dates: dimarts i dijous del 21 de febrer al 30 de març de 2017

Horari: de 18h a 20h

Lloc: Instal·lacions Daina-Isard


Quota: Alumnes i cooperativistes de l’escola 110€. Possibilitat de pagar en dues quotes de 55€. Persona no cooperativista 120€. 60€ pagament en dues quotes.

Si us voleu inscriure en aquest curs, només cal que ompliu el formulari que trobareu al final de cursos. 

Descripció: Activitat extraescolar amb l'objectiu de treballar la creativitat i l'emprenedoria dels participants mitjançant l'ús de la tecnologia i fomentar les vocacions cientifico-tecnològiques dels participants. Els principals continguts de l'activitat inclouen ròbotica i programació amb Lego i Arduino, i disseny i impressió 3D.

 

Destinataris: Nois i noies de 12 a 16 anys

Professor: Daniel Ruiz

Dates: dijous del 9 de març al 15 de juny de 2017

Horari: de 17.15h a 19.15h

Lloc: Instal·lacions Daina-Isard


Quota: Alumnes de l’Escola 130€. Persona no cooperativista 140€. Possibilitat de pagar-ho en dues quotes.

Si us voleu inscriure en aquest curs, només cal que ompliu el formulari que trobareu al final de cursos.

 

Per qualsevol dubte, us podeu adreçar a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 [ Formulari d'inscripció als cursos 2016-2017 ]

Estàs aquí:Inici Cooperativa Òrgans Espai de cultura