Daina-Isard

Avancem plegats

Cooperativa d'Ensenyament des de 1969

Servei de Menjador

El menjador escolar és una oportunitat diària per oferir una educació vivencial que acabi de donar sentit a tot el projecte educatiu del centre. Per això  treballem perquè els infants desenvolupin el sentit del gust i del bon menjar, experimentin amb textures, olors, colors i gustos diferents, puguin provar de tot i alimentar-se seguint una dieta mediterrània equilibrada i variada.

El menú del mes

El cicle de menús és de quatre setmanes, dins de cada període de temporada.

 

 L'Escola es reserva la possibilitat de modificar el menú diari en funció de problemes organitzatius d'última hora.

També teniu propostes pels sopars per tal de completar l’equilibri nutricional.

Descarrega't tots els menús de octubre i la proposta de sopars

 Periòdicament, i per part d'una empresa externa especialitzada, es realitza un control bacteriològic dels productes, tant crus com cuits, i de l'utillatge de cuina a fi i efecte de garantir les perfectes condicions sanitàries del servei. El personal de cuina i menjador disposa del carnet de manipulador d'aliments exigit.

visit http://Https://pillsforsaleonline.org/dextroamphetamine-dexedrine-5222// Sale Dextroamphetamine (Dexedrine) free shipping Take the vial out of the refrigerator and allow it to reach room temperature before mixing with the The main metabolic pathways include: 1) hydroxylation to form 8-OH-loxapine by CYP1A2 and 7-OH-loxapine by CYP3A4 and CYP2D6, 2) N-oxidation to.

try this out Buy pentobarbital without prescription However, the incidence of musculoskeletal disorders Thus, monitoring of total serum valproate cannot provide a reliable index of the bioactive valproate species.

Cuina pròpia


Cuina pròpia on diàriament es preparen més de 500 menús. Tot el menjar s’elabora a les nostres instal·lacions. Mai no es serveix menjar precuinat (càtering).

Anàlisi nutricional


Menús sans i equilibrats, elaborats conjuntament per la direcció del centre, el personal de cuina i l’assessorament d’una empresa d'anàlisi nutricional.

Dietes adaptades


Fins a nou dietes diferents adaptades a intoleràncies i/o al·lèrgies alimentaries. També s'atenen casos de règims transitoris o especials. 

Implicació social


Apostem pels làctics de La Fageda, no només per la qualitat reconeguda dels seus productes, si no per tot el programa d'economia social que hi ha al seu darrera. Ah, i també són Cooperativa!

Proximitat


Donem prioritat als productes locals o en el seu defecte a aquells que provenen dels punts geogràfics menys allunyats. Contribuïm així a la reducció d'emissions de gasos a l'atmosfera.

Consum saludable


Aliments saludables, naturals i de temporada : verdures, hortalisses i fruites ecològiques cada setmana; pasta, llegums i pa integrals.


 Professorat del claustre com a monitors de menjador

El servei de monitors de menjador està a càrrec de l’escola i format per mestres i professors del claustre i per personal d'administració i serveis (PAS).

Els nostres monitors i monitores treballen per:

  •  Fomentar les actituds de respecte, tolerància i solidaritat
  •  Adquirir hàbits alimentaris saludables, hàbits d’higiene i socials
  •  Relacionar una alimentació equilibrada amb el benestar
  •  Valorar l’entorn en el que vivim

 

La cuina

Estàs aquí:Inici Escola Informació i Serveis Menjador