Espai de cultura

En l'era digital actual, participar en el joc En línia A Suïssa requereix una comprensió profunda dels mètodes de pagament segurs i eficients. Per Als jugadors Suïssos, això implica navegar per un ampli espectre d'opcions de pagament, cadascuna ofereix avantatges únics en termes de seguretat, velocitat i comoditat. Una guia detallada, accessible a https://citeulike.org/de-ch/online-casinos/zahlungen/, desmitifica aquest paisatge, presentant una llista acuradament curada de les millors solucions de pagament per al 2024. Cobreix des de transferències bancàries tradicionals i targetes de crèdit fins a les últimes novetats en carteres electròniques i criptomonedes. Aquest recurs és inestimable, proporcionant informació que ajuda els jugadors a triar els mètodes més adequats per a les seves transaccions d'apostes, garantint un equilibri òptim entre seguretat i facilitat d'ús. Amb aquesta orientació, els jugadors Suïssos poden centrar-se més en la seva experiència de joc, confiant en la seguretat i l'eficàcia de les seves transaccions financeres.

RAMS - Campus de Setmana Santa

Un espai d'educació en temps de lleure durant la Setmana Santa.  Està organitzada per l'Espai de Cultura de l'Escola Daina-Isard, per un equip de monitors qualificats i amb experiència, on es realitzen diverses activitats de jocs, tallers, sortides a la natura, esports, entre altres.

Important: Abans de l’inici de l’activitat, les famílies inscrites rebreu un document amb totes les recomanacions i mesures que marquin les institucions sanitàries i el marc legal per tal de realitzar l’activitat de manera segura.

Activitat adreçada a

 

  Educació Infantil i 1,2,3 i 4EP 
 

     

  Activitat oberta a tothom
  per alumnat i no alumnat de l'Escola

Calendari

Aquest 2021, els dies són 29, 30, 31 de març i 1 d'abril.

 

Instal·lacions

Les activitas es realitzaran a les instal·lacions del Daina-Isard a c. Cerdanya 15, Olesa de Montserrat. L'accés a l'edifici serà per la porta corredissa del carrer Montseny.

 

Horaris

  Horari de 9:00h a 13:30h 


 

Preus

El preu del campus és de 68€ pels cooperativistes i de 75€ pels no cooperativistes. Totes les activitats del campus estan incloses dins d'aquest preu. 

Per apuntar-se i més informació:

Adreçar-se a:

  • Oficina de l'AEEDI - Salvador Bassó, director esportiu
  • Secretaria de l'Escola
  • Cal un mínim de participants per realitzar l’activitat.
  • Places limitades per ordre d’inscripció. Dia límit d'inscripció: 22 de març de 2021.

També us podeu inscriure de manera online omplint aquest formulari.

Comptem amb la teva participació, t'hi esperem!