Espai de cultura

En l'era digital actual, participar en el joc En línia A Suïssa requereix una comprensió profunda dels mètodes de pagament segurs i eficients. Per Als jugadors Suïssos, això implica navegar per un ampli espectre d'opcions de pagament, cadascuna ofereix avantatges únics en termes de seguretat, velocitat i comoditat. Una guia detallada, accessible a https://citeulike.org/de-ch/online-casinos/zahlungen/, desmitifica aquest paisatge, presentant una llista acuradament curada de les millors solucions de pagament per al 2024. Cobreix des de transferències bancàries tradicionals i targetes de crèdit fins a les últimes novetats en carteres electròniques i criptomonedes. Aquest recurs és inestimable, proporcionant informació que ajuda els jugadors a triar els mètodes més adequats per a les seves transaccions d'apostes, garantint un equilibri òptim entre seguretat i facilitat d'ús. Amb aquesta orientació, els jugadors Suïssos poden centrar-se més en la seva experiència de joc, confiant en la seguretat i l'eficàcia de les seves transaccions financeres.

Campus d'estiu 2021

El “Campus” organitzat per l'Escola Daina Isard Coop. d'Ensenyament, mitjançant l'Espai de cultura Daina Isard, té una consolidada experiència en la realització d'activitats de lleure i esportives per a infants i joves. Des de l'estiu de 1996 que es realitza. S'ofereixen un munt d'activitats de lleure, esportives, culturals i lúdiques.

 

 

L'objectiu del “Campus” és ben concret: completar l'educació integral dels nens i nenes, a través d'unes activitats, instal·lacions de l'Escola Daina Isard i monitors titulats i especialitzats per la realització d'activitats en l'educació de lleure.

Aquest estiu 2021 l’activitat encara pot estar afectada en més o menys mesura a les restriccions COVID. Per tant, sempre que la situació sanitària i el marc legal que hi hagi ens ho permeti i la puguem assumir, és voluntat nostra realitzar l’Escola d’Estiu de Futbol Sala prenent, això sí, totes les mesures que en cada moment es determinin i adequant les activitats per a garantir la màxima seguretat de tots els nens i de totes les nenes, les seves famílies i els entrenadors i entrenadores.

Com no pot ser d’altra manera, totes les famílies que decidiu portar els vostres fills i filles, haureu d’atendre totes les mesures que es vagin marcant i que seran d’obligat compliment per a tots i totes.

Totes les entitats d'Olesa de Montserrat que realitzarem activitats d'estiu continuarem treballant conjuntament amb l'Ajuntament, perquè entre totes puguem planificar les mesures, analitzar cada una de les necessitats i garantir que estem en disposició de fer les activitats amb seguretat.

Abans de l’inici de l’activitat, les famílies inscrites rebreu un document amb totes les recomanacions i mesures que marquin les institucions sanitàries i el marc legal per tal de realitzar l’activitat de manera segura.

 

Activitat adreçada a

Els participants s'organitza en dos grups, els petits d'EI 3 anys a EI 5 anys i el dels grans de 1EP a 6EP.

  Educació Infantil 

    Educació Primària
     

  Activitat oberta a tothom
  per alumnat i no alumnat de l'Escola

 

Calendari

Dies: del dilluns 28 de juny al divendres 30 de juliol. Inscripció per setmanes. La inscripció és fa per setmanes senceres.

Horaris

Hi ha dos horaris a escollir:

  opció A 9:00h a 13:30h 

    opció B 9:00h a 17:00h  

Piscina cada dia al CTO 

Serveis opcionals

  Menjador amb cuina pròpia 

    Servei de permanència de 8:00h a 9:00h 

 

El “Campus 2021” s’organitza per setmanes. Per tant, la inscripció es pot fer per setmanes soltes a determinar, o bé tot el campus sencer. Es pot escollir l’opció de tot el dia, o bé només matí.

  

Setmanes

Dll

Dm

Dx

Dj

Dv

A

28

29

30

1

2

B

5

6

7

8

9

C

12

13

14

15

16

D

19

20

21

22

23

E

26

27

28

29

30

 

QUOTES del Campus’21

Les quotes inclouen totes les activitats.

 

  Matins (9h-13.30h) Tot el dia (9h-13.30 i 15h-17h)
1 setmana 63€ 90€
2 setmanes 126€ 171€
3 setmanes 189€ 250€
4 setmanes 252€ 320€
5 setmanes 300€ 365€

 üEls cooperativistes de l’Escola Daina Isard tenen un 10% de descompte.

Ticket de menú 1 dia: 10€ / Servei d’acollida 1 dia: 5€

 

Servei menjador: 36€ per setmana. 

Servei Permanència matí: 18€ per setmana.

 

Per apuntar-se i més informació:

Podeu omplir el següent formulari o bé, adreçar-vos a:

[ Formulari d'inscripció ]

  • Oficina de l'AEEDI - Salvador Bassó, director esportiu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • Últim dia d'inscripció: divendres 11 de juny
  • Les families interessades a acollir-se a les ajudes per les activitats d’estiu cal fer la inscripció abans del 21 de maig. Per sol.licitar informació sobre les ajudes cal que us adreceu a l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat.

 

ACTIVITATS OBERTES A TOTHOM

Comptem amb la teva participació, t'hi esperem!