Daina-Isard

Avancem plegats

Cooperativa d'Ensenyament des de 1969

Festa final de curs 2016/17

 

 Consultar tot el programa

El pròxim dissabte 27 de maig, a les 18h, tindrà lloc la Festa final d'aquest curs. Durant tota la tarda podreu gaudir de diferents activitats i tallers repartits per tota l'Escola. Entre totes elles, destaquem:

- Tallers de maquillatge i tatuatges (a partir de les 18.15h)

Aquest taller es realitzarà en el Pati Educació Infantil durant tota la tarda. Vine a caracteritzar-te i a aprendre a dibuixar tatuatges que semblaran reals!

- Màgia (a partir de les 18.15h)

Dos espectacles que no et deixaran indiferent. El primer anirà a càrrec de Joules (Professor de l'Escola) mentre que el segon serà amb el Mag Arnau (alumne de Batxillerat)

- Fira cooperatives (a partir de les 18h) 

Un any més, l'alumnat de 1ESO prepararà la fira de les cooperatives que han creat en el Projecte Cooperatives Agrícoles. 

- Escaperooms

Seràs capaç de resoldre els enigmes que amaguen els escaperooms que han preparat les professores de matemàtiques i l'alumnat de 4ESO?

- Servei de bar

Aquest any, a part del bar organitzat per l'alumnat de 3ESO, també hi haurà un espai on poder sopar entrepans freds preparats pel mateix alumnat. Els beneficis del bar aniran destinats al viatge final de curs d'aquest curs.

- Batukada

Dues sessions amb el grup de batukada Retumband i alumnes de 3EP i 4EP. Convocatòria 4EP a les 18.40 i 19.10 (vestuaris). Convocatòria 3EP a les 19.10 (vestuaris)

 

- Exposicions

Repartides per tota l'Escola trobareu les diferents exposicions que ha preparat l'alumnat.

- Festival Booktrailers

Projecció dels booktrailers realitzats per l'alumnat del workshop conjuntament amb alumnes de les escoles Beatrix College de Tilburg (Holanda) i el Lycée Paul Robert de Les Lilas (França).

- Photocall

Creativitat al poder. Fes una fotografia amb les disfresses que proposem o amb els elements que tu creguis i pugeu-la a les xarxes amb el "hashtag" #festafinaldecursdaina

- Balls Batxillerat i AEEDI

Un clàssic! Els alumnes de 1Batx ens ensenyaran els balls que han treballat a Educació física. 

- Concert amb Xiula

Concert amb el grup d'animació Xiula però atenció, l'alumnat de 6EP us ha preparat una sorpresa!

A part, aquí teniu el ball que hem practicat amb l'alumnat d'EI i d'EP per poder ballar tots junts durant el concert:

 

 

Estàs aquí:Inici Festa final de curs 2017