1a Jornada Orienta't

Avui hem realitzat la primera jornada Orienta't, una jornada destinada a l'alumnat de Batxillerat del Centre per orientar i mostrar les possibles opcions després de la seva última etapa a l'Escola. Després de la benvinguda institucional del Xavier Garcia-Duran, Director Docent del Centre, la Montse Herrera, Directora de Persones i Organització de la Cooperativa ha donat el tret de sortida a la jornada amb la seva ponència "I ara què? Projecte el teu futur". Seguidament, la Júlia Vergara (IRTA) i l'Anna Escolà (IRB) han compartit amb l'alumnat la seva experiència en recerca. També ens hem comptat amb la presència del Dr. Carles Llinàs, vicedegà Facultat de Filosofia de Catalunya (URL) que ens ha compartit la seva visió sobre "El (des)prestigi de les humanitats".
Paral·lelament, exalumnes de totes les disciplines han liderat nou espais de debat sobre les seves carreres i experiència en el món laboral.
Per acabar, la Mònica Figueres, Vicerectora i Directora de projectes per al compromís social i la igualtat a la UPF ha tancat la jornada fent una reflexió sobre "Què us espera a la Universitat i què espera la universitat de vosaltres?"
Des de l'Escola volem agrair la participació i la col·laboració de totes les persones implicades. Esperem que aquesta primera jornada Orienta't hagi esclarit els dubtes del nostre alumnat.