Projecció SOLO IN PAPUA amb Rai Puig

Des de l'àrea de cultura i serveis socioeducatius us fem arribar la primera proposta: es tracta de la projecció del documental SOLO IN PAPUA de Rai Puig. L'esdeveniment tindrà lloc el dimecres dia 7 de novembre a les 20h a l'Espai Vitruvi. També comptarem amb la presència de l'autor del documental que ens explicarà de primera mà la seva experiència i amb el qual podrem fer un col·loqui posterior a la visualització de la pel·lícula.
 
En Rai és professor de caiac des de fa molts anys, també és mestre d'Educació Física i aquest és el seu segon documental autobiogràfic sobre la seva experiència a llocs inhòspits amb el caiac. El seu primer documental, PADDLING TO ALASKA (el podeu veure aquí) mostra la seva aventura per les costes occidentals de Canadà i d'Alaska, recorrent més de 2000km en 95 dies amb poc més que el seu caiac, menjar i aigua. Fa dos anys, el documental es va projectar a la Casa de Cultura d'Olesa omplint tot l'aforament de la sala. El segon documental, SOLO IN PAPUA ens mostra la seva nova aventura a l'illa de Papua (Indonèsia) recorrent tota l'illa verge i superant tota mena de perills com els traïdors corrents i els cocodrils d'aigua salada. SOLO IN PAPUA no és tan sols un documental sobre una aventura amb caiac, sinó una reflexió sobre la llibertat, la Terra i les barreres que ens autoimposem.
 
L'acte estarà conduit per dos alumnes d'ESO interessats per la temàtica i el seu preu és a través de la taquilla inversa, és a dir, l'acte no té un preu fix sinó que cadascú li dóna el valor que considera oportú en finalitzar.