Activitats Subolesa

La setmana vinent, a Olesa, es celebrarà la Setmana de Subolesa, una setmana dedicada a la ciència-ficció a la nostra localitat. Això es deu al fet que fa molts anys, el 1936, va veure la llum una novel·la que es deia "Retorn al Sol" i, sembla ser, que té una part inspirada en el nostre poble.

"Hom va batejar amb el nom de Subolesa el poble subterrani, pel fet que el gran pou o rampa d'accés va partir de la que fou en altre temps la simpàtica Vila d'Olesa de Montserrat. La gran concavitat habitada s'hi esqueia, precisament, dessota. Els fills d'Olesa reberen així una mena d'investidura patrícia i els seus descendents arribaren a constituir una "civitas optimo iure"..."

La Cooperativa col·labora amb alguns dels actes que es duran a terme, concretament els següents:

  • Inauguració de l'exposició de les serigrafies de Subolesa (amb una mostra de la tècnica). El proper dilluns 12 de novembre a les 19h al l'Espai Vitruvi.
  • Theremin. Mostra, xerrada i exposició del primer instrument electrònic de la història, a càrrec de Jairo Moreno. Dimecres 14 de novembre a les 19.30 al Vitruvi
  • Activitat tecnològica on participaran alumnes de l'Escola, el proper dissabte 17 de novembre a les 17.00 a la Casa de Cultura.

Us hi esperem a tots i totes!