Els límits - Primera xerrada de l'EdF

L'Escola de Famílies reprèn el seu fantàstic projecte un any més. Aquest any hi ha hagut noves incorporacions i la iniciativa arrenca amb moltíssima energia. Com a valor afegit, les xerrades que s'han organitzat, responen totes a les inquietuds que les famílies van mostrar en les enquestes de principi de curs.

A més a més, aquest any compta amb la col·laboració del Departament d'Orientació i Suport (DOiS) en taules rodones posteriors a algunes xerrades, des del DOiS es pretén amb aquestes taules generar espais d'intercanvi d'experiències i opinions de les famílies assistents relacionats amb els temes tractats a les ponències organitzades per l'EDF i exercint el paper de moderadores.

La primera xerrada serà Els límits i anirà a càrrec de M. Jesús Comellas que compartirà amb nosaltres un interessant debat sobre l'educació dels nostres fills i filles en el qual posarem en comú les nostres conviccions, seguretats o dubtes sobre quins són els límits i com els podem aplicar.

La M. Jesús Comellas és Mestra i Doctora en Psicologia. Professora titular emèrita i honorària de la Universitat Autònoma de Barcelona amb més de 50 anys d'experiència en el món de l'educació. Ha dinamitzat i col·laborat en projectes vinculats amb l'educació i la família com el projecte Espais de debat educatiu amb i per a les famílies de la Diputació de Barcelona.

Aquesta primera xerrada es realitzarà el 20 de novembre a les 21h a l'Espai Vitruvi i la taula rodona sobre la xerrada amb el Departament d'Orientació i Suport serà el 4 de desembre a les 19.45h al mateix Espai Vitruvi.

Us hi esperem! De ben segur que serà molt interessant