Màgia!

Màgia!

La màgia i sobretot, el procés d'aprendre a fer-ne és una eina que ens permet treballar les habilitats socials, el treball en grup i la comunicació en públic.

 

Algú crea un truc, moltes persones ho perfeccionen, però el seu èxit final davant d'un públic depèn de la persona que ho presenta.
-René Lavand"

 

Els grups

6-8 anys

En aquest nivell els alumnes aprendran nocions per començar amb la màgia amb mocadors, cartes, monedes, esponges... i efectes màgics amb materials quotidians que poden trobar per casa.

Horaris: dilluns de 17.15h a 18.15h
Quota: 34€/mes + KIT. Cooperativistes 30€/mes + KIT

9-12 anys

Aquest grup treballarà la màgia de prop i de saló, tant cartes, monedes, mocadors... Els jocs de mans apresos, des dels més fàcils als més complexos, seran de gran efecte i impacte màgic. 

Horaris: divendres de 17.15 a 18.15h
Quota: 34€/mes + KIT. Cooperativistes 30€/mes + KIT

12-15 anys

Curs adreçat a tothom qui li agradi la màgia de prop i de saló, i vulgui iniciar-se en el món de l'il·lusionisme. Un curs destinat a joves que volen trobar en la màgia una afició i un recurs per sorprendre al seu enteorn més proper. 

Horaris: divendres de 18.30 a 19.30h
Quota: 34€/mes + KIT. Cooperativistes 30€/mes + KIT

 

Tots els cursos en grups reduiïts. Places limitades a 10 alumnes per grup. Les sessions tindran lloc a les instal·lacions del Daina-Isard.

Professor:

"Mag Arnau"
Arnau Toledo, membre de l'Associació Màgia Central Catalunya de Manresa. Tot i la seva edat, ja fa més de 10 anys que es defensa dalt dels escenaris. Aquest any, fruit del seu Treball de Recerca, l'Arnau ha presentat el seu últim projecte; UTOPIA el qual ha estat premiat amb la Menció Honorífica en l'àmbit d'arts del 15è Premi Argó de la UAB i ha esgotat totes les entrades de les dues sessions que ha realitzat.  

  

 

Per apuntar-se i més informació:

Adreçar-se a:

  • Camil·la Sánchez, tècnica de l'Àrea de Serveis Socioeducatius Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • Secretaria de l'Escola dilluns de 16.30 a 19.00h i els dijous de 9.30 a 11.00h
  • Omplint la següent butlleta
  • En cas de no arribar al mínim d'inscripcions, l'activitat quedarà anul·lada. La setmana del 14 de gener informarem sobre la viabilitat de tirar endavant l'extraescolar en funció del nombre de persones inscrites.
  • L'inici de les activitats serà la setmana del 21 de gener.

 

[ BUTLLETA INSCRIPCIÓ ECDI ]