Science Club

Science club

Science Club és una activitat extraescolar de ciència dirigida a nens i nenes de cicle mitjà i cicle superior de primària (de 3EP a 6EP) que vulguin gaudir i experimentar encara més amb la ciència, la tecnologia i la creativitat.
Les activitats del Science Club són creades i conduïdes per l'equip de Creaciència, que porta més de 15 anys dedicats a la divulgació de la ciència, utilitzant els experiments com una eina d'aprenentatge, estimulació i transformació, i també incorporant el mètodes STEAM (Science, Technology, Engineering, Arth, Maths).

 

Les sessions del Science Club sempre giren al voltant d'una pregunta científica que el nen o nena podria fer-se: Per què ens guareixen els medicaments? Com ho fan els avions per volar? Què és l'electricitat?

Després d'escoltar i valorar les diverses hipòtesis i de gaudir dels experiments previs que fa el divulgador, fem un experiment principal amb els nens i nenes. L'experiment, a més de ser una eina lúdica, serveix per respondre preguntes i corroborar hipòtesis. El divulgador de Creaciència guia l'activitat per respondre la pregunta a través de l'experiment, aplicant el mètode científic, i facilita tots els ingredients perquè l'experiment sigui un èxit

 

Els grups

3EP i 4EP

Horaris: dimarts de 17.15h a 18.45h
Quota: 66€/mes. Cooperativistes Daina-Isard: 60€/mes

 

5EP i 6EP

Horaris: dijous de 17.15 a 18.45h
Quota: 60€/mes. Cooperativistes Daina-Isard: 60€/mes

 

 

L'equip:

"Creaciència"
L’activitat la duu a terme l'equip de Creaciència. Es tracta de de científics/ques de diverses disciplines, divulgadors/es i pedagogs/gues que han contextualitzat l'activitat perquè sigui adequada, profitosa i divertida per l’alumne, i al mateix temps amb el màxim rigor possible. Els divulgadors que duen a terme les sessions de Science Club tenen experiència treballant amb grups de nens de diferents edats.

 

Per apuntar-se i més informació:

Adreçar-se a:

  • Camil·la Sánchez, tècnica de l'Àrea de Serveis Socioeducatius Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • Secretaria de l'Escola dilluns de 16.30 a 19.00h i els dijous de 9.30 a 11.00h
  • Omplint la següent butlleta
  • En cas de no arribar al mínim d'inscripcions, l'activitat quedarà anul·lada. La setmana del 14 de gener informarem sobre la viabilitat de tirar endavant l'extraescolar en funció del nombre de persones inscrites.
  • L'inici de les activitats serà la setmana del 21 de gener.

 

BUTLLETA INSCRIPCIÓ ECDI ]