Notícies

Benvinguts i benvingudes!

Ahir vam realitzar el berenar amb l'alumnat d'Educació Infantil 3anys i les famílies. Ja fa anys que organitzem aquesta primera visita a l'Escola en la qual l'alumnat nouvingut es pot relacionar amb els seus companys i professors, i familiaritzar-se amb els espais i els racons pedagògics de l'Escola. També és un moment ideal per compartir impressions amb els tutors i entre famílies.
Esperem que tingueu una bona entrada de curs!

Campus DISETEM i Estades Esportives

Ja teniu disponibles els formularis d'inscripció a les activitats organitzades des de l'Espai de Cultura i l'Associació Esportiva Escolar, Campus DISETEM i Estades Esportives les quals tindran lloc del 2 al 10 de setembre.


Campus DISETEM: Un espai d'educació en temps de lleure per començar a enfilar de nou el ritme escolar. Organitzada per l'Espai de Cultura de l'Escola Daina Isard. Tallers, jocs, sortides i algun dia a la piscina per a nens i nenes que iniciaran els cursos d'EI 3anys a 5EP. Realitzada per un equip de monitors amb experiència i amb formació i titulació adient. Tota la informació aquí.

Estades Esportives: Volem donar-vos l'oportunitat de practicar FUTBOL SALA, TENNIS TAULA i VÒLEI amb PISCINA cada dia. Les activitats esportives es realitzaran als espais poliesportius de l'Escola Daina-Isard. Treballarem: la tècnica, la tàctica del futbol sala, complementant-ho amb la iniciació o perfeccionament del tennis taula i vòlei. Estades impartides per Monitors titulats per la Federació Catalana de Futbol (FCF), especialistes de tenis taula, vòlei i Monitors de Lleure. Tota la informació aquí.

La Nanuc us dóna la gràcies!

La Nanuc i tots nosaltres us donem les gràcies per participar en aquest projecte. La Nanuc, el primer llibre il·lustrat per l'Escola amb l'objectiu de conscienciar als seus lectors sobre la necessitat de cuidar el medi ambient, ha recaptat 1100€ els quals farem arribar durant aquests dies al projecte Polar Bears International. Si encara no teniu el vostre exemplar, el podeu reservar aquí!
Un cop més, moltes gràcies per ajudar-nos a cuidar el medi ambient a través de la cultura i l'educació.