GK University - шаблон joomla Создание сайтов

Notícies

VI Exposició Batxillerat Artístic

El pròxim divendres 25 de maig, a les 18h, tindrà lloc a la Casa de Cultura (c. Salvador Casas, 26) la inauguració de la VI edició de l'Exposició Batxillerat Artístic on podreu veure una mostra dels projectes i els treballs que ha realitzat l'alumnat del Batxillerat Artístic durant aquest curs. Us animem a tots i totes a visitar l'exposició i assistir a la inauguració on podreu compartir les vostres opinions amb l'alumnat.

Recapte d'aliments

Aquest dimecres dia 23 de maig realitzarem a l'Escola una campanya de recollida d'aliments, durant tot el dia, a l'espai Vitruvi. Recollirem aliments com: llet, oli, galetes, llegums cuits, purés infantils, conserves, i tot altre tipus d'aliments de primera necessitat i els portarem al Banc d'aliments.
Aquesta iniciativa està impulsada des de la matèria d'emprenedoria a 4ESO i forma part del treball d'Andrea Castells i Marina Navarro. Us demanem que en feu difusió. Moltes gràcies!

Daina-Isard, q-tech i l'Associació Prodisminuïts Santa Oliva

Avui, davant l'emblemàtica olivera de l'Escola, hem fet entrega del xec simbòlic a l'Associació Prodisminuïts Santa Oliva. Aquesta donació neix com a compensació dels serveis prestats de <q-tech>, empresa especialitzada en selecció de professionals en l'àmbit TIC, a l'Escola aquest curs passat. Carles Font, exalumne, pare d'una alumna de l'Escola i soci de <q-tech>, ha estat l'impulsor d'aquesta idea. Ens omple d'orgull veure com un exalumne transmet la solidaritat i el compromís amb la Cooperativa a partir d'aquesta acció. Moltes gràcies, Carles.

D'esquerra a dreta de la foto: Carles Font (q-tech), Joan Campmany (President Associació Prodisminuïts Santa Oliva), Àlex Fernàndez (Director General Daina-Isard), Miquel Zamora (Tresores de l'Associació) i Mònica Hernández (Responsable Esplai Espantaocells)