Notícies

VII Exposició Batxillerat Artístic

El pròxim divendres dia 24 de maig a les 18h tindrà lloc la inauguració de la VII Exposició del Batxillerat Artístic de l'Escola. La mostra exposarà els projectes i els treballs de l'alumnat de 1r i 2n de Batxillerat d'aquest curs. Us animem a participar d'aquesta inauguració per poder compartir amb els alumnes responsables les vostres opinions sobre les seves obres.
L'Exposició estarà disponible fins al 10 de juny a la Casa de Cultura d'Olesa (c.Salvador Casas, 26).

Resum última xerrada Escola de Famílies

Ahir va tenir lloc l'última xerrada de l'Escola de Famílies d'aquest curs. Un cop més, l'Eva Bach ens va visitar per donar-nos eines i orientar-nos en l'educació emocional dels nostres fills i filles a l'adolescència. Fins i tot també en la nostra! Una vuitantena de pares i mares compromesos amb l'educació dels seus fills i filles van poder compartir els seus dubtes i suggeriments amb la resta de famílies.
Des de la Cooperativa volem agrair a l'Escola de Famílies tota la feina que han realitzat per aconseguir que ponents molt interessants vinguin a compartir una estona de les seves vides amb nosaltres. En especial, volem agrair la feina de la Pilar Gallego, una de les promotores i impulsores d'aquest projecte, que ahir es va acomiadar d'aquesta etapa. Gràcies Pilar i Gràcies Escola de Famílies!

Les emocions a l'adolescència, ponència d'Eva Bach

El pròxim dijous 9 de maig, a les 21h a l'Espai Vitruvi realitzarem l'última activitat d'aquest curs de l'Escola de Famílies. Aquesta vegada, comptarem amb Eva Bach que ens donarà eines i reflexions per com orientar-nos per fer un bon acompanyament dels nostres fills i filles durant l'adolescència. Una bona oportunitat per resoldre possibles dubtes i compartir experiències amb la resta de pares i mares. Us hi esperem a tots i totes!