Notícies

Els límits - Escola de Famílies

Ahir va tenir lloc la primera xerrada d'aquest curs de l'Escola de Famílies. Un debat molt interessant sobre saber quins són els límits en l'educació dels nostres fills i filles. La Ma Jesús Comellas, Doctora en Psicologia i Professora titular emèrita i honorària de la Universitat Autònoma de Barcelona amb més de 50 anys d'experiència en el món de l'educació ens va fer una reflexió sobre l'evolució d'aquests límits.
Des de l'Escola volem felicitar a l'Escola de Famílies per l'èxit en aquesta primera xerrada, aviat us comunicarem les pròximes dates.
Us recordem que aquest curs també podreu compartir les reflexions i nous neguits generats a la xerrada a la Taula rodona amb el Departament d'Orientació i Suport. La primera sessió, aquesta sobre Els límits, serà el pròxim 4 de desembre, a les 19.45h, a l'Espai Vitruvi. Us animem a tots i totes a participar-hi.

La nit de l'esportista

El passat divendres 16 de novembre, a l'edifici de l'Escorxador, la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat va celebrar LA NIT DE L'ESPORTISTA per donar un reconeixement als mèrits esportius de la temporada 2017-18 a aquelles entitats esportives olesanes que van aconseguir algun campionat o ascens de categoria, com també a esportistes en l'àmbit individual.
L'AEEDI se li va concedir 6 reconeixements a 6 dels nostres equips de futbol sala:

BENJAMÍ A campió de lliga del seu grup per la FCF. (Federació Catalana de Catalunya).
ALEVI A, ascens a 1a divisió de futbol sala de la FCF.
ALEVÍ B, ascens a 2a divisió de futbol sala de la FCF.
INFANTIL, ascens a 2a divisió de futbol sala de la FCF.
SÈNIOR, ascens a 2a divisió de futbol sala de la FCF.
FEMENÍ JUVENIL CADET, ascens a Divisió d'Honor de la FCF.

Moltes gràcies a l'Ajuntament d'Olesa per l'organització i moltes felicitats a tots els participants que promocionen l'esport olesà. 

Subolesa a l'Espai Vitruvi

Aquesta setmana, hem realitzat dues activitats relacionades amb el projecte SubOlesa; la primera d'elles, la inauguració de l'exposició de serigrafies del llibre Retorn al sol. Una novel·la de fantasia i sàtira que respon a la pregunta què passaria si la vida a la Terra desaparegués per una glaciació global de la superfície provocada per les bombes llançades pels humans? A més, en Martí Alcon, l'autor de les il·lustracions, ens va fer una demostració de la tècnica que havia utilitzat. La segona activitat ha estat un Concert/taller de Theremin a càrrec de Jairo Moreno. El Theremin és un instrument molt peculiar considerat el primer instrument electrònic i amb el qual s'han realitzat molts sons d'efectes especials en pel·lícules de ciència-ficció. Des de l'Escola volem felicitar als organitzadors del projecte SubOlesa per aquesta nova edició i us animem a tots i totes a participar en les activitats que tindran lloc aquest cap de setmana.