GK University - шаблон joomla Создание сайтов

Notícies

Iniciem el projecte one2one a 6EP

Avui l'alumnat de 6EP ha rebut i configurat la que serà la seva eina personal de treball durant els pròxims anys. Enguany serà el cinquè curs que l'Escola va implementar el projecte one2one que garantia un iPad com a una eina personal pedagògica per a cada alumne. Actualment tot l'alumnat des de 6EP a 3ESO utilitza aquesta eina per desenvolupar els seus projectes, comunicar-se entre els seus companys i professors, i per poder treballar col·laborativament des de qualsevol lloc. Si voleu saber més sobre aquest projecte, podeu consultar l'apartat web one2one.

Bon inici de curs!

Avui comencem un nou curs escolar i, com sempre, amb novetats; la primera és el nou horari lectiu amb el qual la jornada lectiva comença a les 9h i a les 8h en el cas de Batxillerat. La segona, el cobriment de la pista de futbol el qual està previst acabar a finals d'aquest mes. També comencem el curs amb cares noves dins l'equip docent i amb una nova oferta d'activitats extraescolars. Us desitgem un nou inici de curs a tots i totes!

Moltes gràcies, Maria Rosa!

Avui ens acomiadem de la nostra companya Maria Rosa Tort. Després de 46 anys en aquesta escola, han passat més d'un miler d'alumnes per les seves classes de plàstica. Avui els treballadors del Daina-Isard li hem fet entrega d'un obsequi com a mostra d'agraïment i en reconeixement de la seva tasca com a professional en aquest centre. Fins aviat, Maria Rosa! I gràcies, moltes gràcies!