Benvingudes

Benvingudes, famílies!

Aquest any hem experimentat un curs d'allò més estrany que ens ha obligat a redissenyar activitats i esdeveniments. Algunes d'aquestes activitats, com és el cas de les reunions de les noves famílies, es realitzaran virtualment i, tot i que es perdi la part presencial i el contacte directe, ens agradaria facilitar-vos l'entrada a la Cooperativa i a les dinàmiques de l'Escola. 

 

Pack del Cooperativista

El primer pas es tracte del Pack de Benvinguda a la Cooperativa que totes les noves famílies cooperativistes heu rebut amb la matriculació. Esperem que us sigui de molta utilitat. 
També el podeu consultar aquí:

 


  

L'Equip

El projecte de l'Escola l'impulsen més de 100 treballadors. Som una gran família però estem segurs que ben aviat ens coneixerem tots. Per començar, us animem a conèixer els tutors d'EI 3anys, de 1ESO i de 1Batxillerat.

Mª Àngels Aloy i Albert Vallès | Tutors EI 3anys

Erola Luna | Tutora 1ESO alfa

Ferran Abril | Tutor 1ESO beta

Javi Giménez | Tutor 1ESO gamma

Irene Figueras | Tutora 1Batx A

Marcos García | Tutor 1Batx B

Alba Carné | Tutora 1Batx C

 A l'apartat Equip Humà del web de l'Escola podeu consultar tot el claustre per etapes, així com els departaments i la resta d'staff.

 


 

Primers passos a EI

En el cas de les famílies d'Educació Infantil, us hem preparat una reunió amb les indicacions bàsiques i les recomanacions per començar el curs. Encara pendents de les indicacions del Departament d'Educació sobre les mesures de contenció de la COVID19, l'Escola està treballant amb els protocols per preveure tots els possibles escenaris. En el moment en el qual tinguem les instruccions oficials, us les farem arribar.   


 

Material i Llibres

Amb els fulls de matriculació teniu el llistat de llibres i materials necessaris per a cada curs. També els podeu consultar a l'apartat web de Secretaria digital. Les famílies del Daina-Isard també tenen un descompte del 15% en material escolar a la Papereria i llibreria Núria presentant aquest carnet. 

El xandall de l'Escola el podeu adquirir a:

Olesa

Ardecos:
Passeig del Progrés, 37,
937 78 23 86


Base Sayas:
C. Alfons Sala, 6,
937 70 44 52
També podeu sol·licitar el xandall a la botiga
Base Sayas més propera a la vostra població

Martorell

Ardecos: 
C. Pep Ventura, 3,
936766458


 

Calendari Escolar

Al web de l'Escola podeu consultar el calendari escolar amb les dates de les pròximes reunions, sortides i festes escolars. Us el podeu sincronitzar al vostre telèfon clicant sobre aquest enllaç per tenir l'agenda sempre actualitzada. 


 

Atenció al cooperativista

La vostra opinió és molt important per nosaltres. Per aquest motiu, teniu un espai al web habilitat per fer-nos arribar qualsevol dubte, suggeriment, queixa i/o felicitació. El podeu consultar en aquest enllaç.


 

Activitats esportives i culturals durant el curs

L'Associació Esportiva Escolar (AEEDI) i l'Espai de Cultura organitzen durant el curs diverses activitats esportives i culturals respectivament durant les franges de matí, migdia i tarda. Alguns exemples en són l'Escola de Futbol Sala, l'Escola de Volley, la robòtica, la dansa, l'anglès i el ioga per xics. Podeu consultar-les totes a l'apartat d'activitats extraescolars de l'AEEDI i de l'Espai de cultura o bé, clicant directament sobre aquest enllaç.


 

Xarxes Socials

Us recordem que ens podeu trobar a Instagram, Twitter i Facebook on podreu veure durant el curs totes les notícies i activitats de la Cooperativa. També us animem a seguir els blogs, sobretot a les famílies d'EI, ja que hi podreu veure les activitats del dia a dia de cada etapa. A més, al canal de Youtube de l'Escola hi trobareu tots els vídeos que hem enregistrat durant aquests últims cursos. 

Per últiim, recordar-vos que al nostre web hi trobareu moltíssima informació i, que per qualsevol dubte, restem a la vostra disposició. 

 

Moltíssimes gràcies per la vostra confiança. Esperem poder-nos conèixer molt bé i viure una gran aventura. Som-hi!