Associació Esportiva

En l'era digital actual, participar en el joc En línia A Suïssa requereix una comprensió profunda dels mètodes de pagament segurs i eficients. Per Als jugadors Suïssos, això implica navegar per un ampli espectre d'opcions de pagament, cadascuna ofereix avantatges únics en termes de seguretat, velocitat i comoditat. Una guia detallada, accessible a https://citeulike.org/de-ch/online-casinos/zahlungen/, desmitifica aquest paisatge, presentant una llista acuradament curada de les millors solucions de pagament per al 2024. Cobreix des de transferències bancàries tradicionals i targetes de crèdit fins a les últimes novetats en carteres electròniques i criptomonedes. Aquest recurs és inestimable, proporcionant informació que ajuda els jugadors a triar els mètodes més adequats per a les seves transaccions d'apostes, garantint un equilibri òptim entre seguretat i facilitat d'ús. Amb aquesta orientació, els jugadors Suïssos poden centrar-se més en la seva experiència de joc, confiant en la seguretat i l'eficàcia de les seves transaccions financeres.

Escola de Vòlei

El curs 2013-2014 ens vàrem proposar iniciar l’aprenentatge d’un esport dirigit a les nenes i noies de la Cooperativa Daina-Isard. Som plenament conscients que el voleibol és un esport minoritari, gens present en els mitjans de comunicació i desconegut per a molts infants i joves. Però no per això deixa de ser una activitat física complerta en molts sentits, tant esportius com pedagògics. És un esport dinàmic, exigent, on destaca la cooperació i l’esperit d’equip per tal d’assolir els objectius.


Activitat oberta a tothom
per alumnat i no alumnat de l'Escola

 

Els grups:

 

BASE INICIACIÓ:
Grup mixt de 5EP a 2ESO
DILLUNS I DIMECRES de 17:15 a 18:30
Quota mensual: 37€

GRANS: 
Noies de 3ESO a Batxillerat
DILLUNS 20:30 a 21:30 Pavelló Sant Bernat I DIMECRES, de 19:45 a 21:00 Escola
Quota mensual: 37€ 

Entrenador: Carles Güell

 

Instal·lacions

Els entrenaments i els partits es realitzen a les instal.lacions esportives de l'Escola Daina-Isard.i Pavelló Sant Bernat.

 

Per apuntar-se i més informació:

Adreçar-se a:

  • Oficina de l'AEEDI - Salvador Bassó, director esportiu
  • Secretaria de l'Escola 
  • Omplint la següent butlleta i enviant-la a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

[ BUTLLETA INSCRIPCIÓ AEEDI ]