Entrenament i salut

Entrenament i salut

 

Un nou espai per marcar-te objectius i sobrepassar els teus límits. En grup o de forma individual. Dirigit a adults.

 

Entrenador personal (d’1 a 4 persones)

T’animarem, t’ajudarem i et motivarem a aconseguir els teus objectius de rendiment físic i a prevenir possibles lesions adequat a l’esport que practiquis (pàdel, curses, BTT, Triatló, futbol,
altres)

  • Adequat per qui hagi patit una lesió important i necessiti un entrenament específic o readaptació.
  • Adequat per persones que volen perdre pes o modelar el seu cos.
  • Preparació proves físiques per les oposicions a bombers, mossos d'esquadra i INEFC.
  • Flexibilitat horària: una, cinc o deu sessions

 

    1 persona     2 persones     3 persones     4persones  
  1 sessió    28€ 23€ 20€  18€
  5 sessions    138€ 100€ 85€ 75€
  10 sessions    272€ 190€ 160€ 140€
*preus per persona

 

Entrenador en grup (de 8 a 12 persones)

 

 

Tonifica’t


Ideal per aquelles persones que volen millorar la seva condició física o rendiment en general, treballant la tonificació muscular fins a activitats més cardiovasculars.
Horari: segons disponibilitat
Quota: 35€/mes 95€ Trimestre


Activa't


Ideal per a persones que volen començar a agafar hàbits de vida més saludables, treballar la musculatura del cos de manera integral.
Horari: 2 hora setmanals. Dimecres i divendres de 17:15 a 18:15.
Quota: 35€/mes 95€ Trimestre

 

Entrenadors:

Gisela Franch

 

Graduada en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport a l’INEFC de Barcelona, enfocada a la Salut i a la Gestió, i col·legiada numero 59005 en el COPLEFC. Ha realitzat cursos en l’àmbit de la salut en Aquateràpia, impartit pel doctor Mario Lloret, Planificació de l’entrenament amb presència de malaltia osteoarticular, a través del Instituto Superior de Salud Activa, i a nivell d’activiats dirigides com a instructora de ciclo indoor per Schwinn cycling. 2 anys d’experiència en el centre esportiu Guiera de Cerdanyola del Vallès, d’instructora d’activitats dirigides i tècnica de sala de fitness. També ha exercit com a entrenadora personal en diferents casos de readaptació a la vida diària, com per exemple pròtesis de genoll, lumbàlgies o problemes de mobilitat de maluc.

Carles Güell

 

Graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport a la universitat Ramon Llull (Blanquerna). Grau que l’acredita per realitzar tasques de preparació física per a qualsevol esport. Va dedicar el seu treball final de grau a la readaptació a l'esport després de lessions i necessitats específiques.
També té grans coneixements en redaptació i prevenció de lesions. Preparador físic durant dos anys d’un equip de futbol sala masculí. Expert en futbol, tennis i pàdel i en les necessitats físiques requerides per aquestes disciplines.

 

Per apuntar-se i més informació:

Adreçar-se a:

  • Oficina de l'AEEDI - Salvador Bassó, director esportiu
  • Secretaria de l'Escola 
  • Omplint la següent butlleta i enviant-la a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

[ BUTLLETA INSCRIPCIÓ AEEDI ]