Preinscripció Batxillerat

Procés de preinscripció Batxillerat 

A causa de les mesures de seguretat contra la propagació del COVID19 el procés de preinscripció caldrà que sigui telemàtic. Aquests són els passos que cal seguir:  

Sol·licitud telemàtica

 

1. Accediu al següent formulari "Sol·licitud de plaça per Batxillerat"

2. Ompliu el formulari amb les vostres dades i envieu-lo

3. Envieu la documentació* a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

4. Fi del procés: El Centre us farà arribar un justificant de recepció del correu

 

Sol·licitud presencial

 

1. Demaneu cita prèvia al 93 778 09 94  - 937780761  -  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé, a través de l'aplicatiu de Gencat

2. Requeriments:
Només una persona
Cal portar mascareta i guants
Portar tota la documentació*

 
 
* Còpia del llibre de família. Si l’alumne està en situació d’acolliment, la corresponent resolució del Departament de Treball, Afers Socials i famílies.
   Còpia del DNI del tutor/a de l’alumne; si és un estranger comunitari, document d’identitat del país d’origen; si és extracomunitari, de la targeta de residència on consta el NIE o passaport.
   Còpia del DNI dels alumnes.
   En el cas de la sol·licitud presencial, també cal adjuntar Sol·licitud del vostre curs emplenada

 

Més informació

Per qualsevol dubte sobre el procés de matriculació, us podeu adreçar a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.o bé, trucar al 9337780994 / 937780761