CURSA I CAMINADA SOLIDÀRIES CAN LLIMONA

El pròxim diumenge 14 de novembre tornen la cursa i la caminada solidàries Can Llimona, una cursa i caminada benèfiques amb sortida i arribada des de l'Escola i amb un recorregut de 5km pels voltants de Can Llimona. Aquesta edició en lidera l'organització la Laia Arévalo, alumna de 2Batx, com a part del seu Treball de Recerca centrat en l'alzheimer, i compta amb l'ajuda de treballadors i alumnat de Batxillerat del Centre per tirar-la endavant.

La cursa tindrà lloc a les 9.00h i té un preu d'inscripció de 5€. Hi haurà diverses categories i comptarà amb premis i trofeus. Tot seguit, a les 9.01, començarà la caminada que seguirà el mateix recorregut i que compta amb l'aportació voluntària dels participants. A les 10.15h farem la cursa adaptada per als més petits amb dues modalitats: 700 metres (1EP - 4EP) i 1400 metres (5EP - 2ESO) al llarg del Passeig Nord.

Com sempre, l'organització destina els beneficis a un acte solidari i en aquesta edició es faran arribar a la Fundació Pasqual Maragall per a la recerca en el camp de l'alzheimer.

Per a més informació i inscripcions, podeu accedir a cursacanllimona.daina-isard.cat

Moltíssimes gràcies a tots i a totes per col·laborar en aquesta iniciativa solidària un cop més.

Moltes gràcies i moltes llimones!