REDDAY - 27 d'abril

L’alumnat de 4ESO torna a organitzar la Campanya de Donació de sang a l'escola RedDay: Serà el proper dia 27 d'abril de 2022 en col·laboració amb Banc de Sang i de Teixits. La campanya es farà a l'Espai Vitruvi, s’hi accedirà per secretaria. L’horari de les donacions serà de les 9.00h a 13.00h i de 15.00h a 19.00h.
Per poder venir a fer una donació s'haurà de demanar cita a través d'aquest enllaç per evitar aglomeracions i possibles contagis de la COVID-19. Per tal d'evitar-los, en els espais on es duguin a terme les donacions es comptarà amb gel hidroalcohòlic i habitacions ventilades, a més serà obligatòria tan la distància mínima entre persones com dur la mascareta en tot moment.
Els donants seran atesos pel personal del Banc de Sang i Teixits per garantir la millor atenció possible en aquest acte tan solidari.
Tot l'alumnat de 4t ESO i tots els membres involucrats en aquesta Campanya, totalment altruista, us animem a divulgar i compartir aquesta informació amb familiars, amics i coneguts per fer possible, un any més, aquesta campanya solidària a la nostra escola, a través de la qual aconseguim salvar 3 vides per cada donació que es fa.
Us esperem a tots i totes el dia 27 d'abril a l'Escola.
Dona sang, dona un cop de mà.