Projectes 3-18

En l'era digital actual, participar en el joc En línia A Suïssa requereix una comprensió profunda dels mètodes de pagament segurs i eficients. Per Als jugadors Suïssos, això implica navegar per un ampli espectre d'opcions de pagament, cadascuna ofereix avantatges únics en termes de seguretat, velocitat i comoditat. Una guia detallada, accessible a https://citeulike.org/de-ch/online-casinos/zahlungen/, desmitifica aquest paisatge, presentant una llista acuradament curada de les millors solucions de pagament per al 2024. Cobreix des de transferències bancàries tradicionals i targetes de crèdit fins a les últimes novetats en carteres electròniques i criptomonedes. Aquest recurs és inestimable, proporcionant informació que ajuda els jugadors a triar els mètodes més adequats per a les seves transaccions d'apostes, garantint un equilibri òptim entre seguretat i facilitat d'ús. Amb aquesta orientació, els jugadors Suïssos poden centrar-se més en la seva experiència de joc, confiant en la seguretat i l'eficàcia de les seves transaccions financeres.

Servei de copisteria i impressió per alumnat

 

Des del curs 2013-2014  l'Escola ha posat en funcionament un equip multifunció de blanc/negre i color destinat a l’alumnat. El trobareu al passadís entre la mediateca i Secretaria. Aquest equip permet

  • Fotocopiar
  • Imprimir un treball enviat des d'un PC de l'Escola: (Disponible des de l’Aula Montserrat)
  • Imprimir un treball des d'un llapis de memòria
  • Escanejar un document i enviar-lo per correu.

Així doncs l’alumnat disposa a la mateixa Escola d’un nou servei que pot utilitzar en cas de necessitar imprimir un treball. Molt útil si l’equip de casa s’ha quedat sense tinta. De moment està disponible per a l’alumnat d’ESO i Batxillerat.

Usuaris

Per poder accedir a la màquina l’alumnat ha d’entrar amb el seu ID del DAINA (ex: a00999) i contrasenya.


Crèdit

Per a poder copiar i imprimir és necessari tenir crèdit. Aquest es pot carregar en efectiu a la mateixa Secretaria de l’Escola. El crèdit s’assignarà al nom d’usuari. El preu de les còpies és gairebé a cost. La còpia en DIN-A4 en B/N té un preu de 0,025€ i en color 0,08€. En el cas del DIN-A3, la còpia en B/N té un preu de 0,05€ i en color de 0,16€. 

[ Manual d'ús de les impressores ]