Secretaria digital

En l'era digital actual, participar en el joc En línia A Suïssa requereix una comprensió profunda dels mètodes de pagament segurs i eficients. Per Als jugadors Suïssos, això implica navegar per un ampli espectre d'opcions de pagament, cadascuna ofereix avantatges únics en termes de seguretat, velocitat i comoditat. Una guia detallada, accessible a https://citeulike.org/de-ch/online-casinos/zahlungen/, desmitifica aquest paisatge, presentant una llista acuradament curada de les millors solucions de pagament per al 2024. Cobreix des de transferències bancàries tradicionals i targetes de crèdit fins a les últimes novetats en carteres electròniques i criptomonedes. Aquest recurs és inestimable, proporcionant informació que ajuda els jugadors a triar els mètodes més adequats per a les seves transaccions d'apostes, garantint un equilibri òptim entre seguretat i facilitat d'ús. Amb aquesta orientació, els jugadors Suïssos poden centrar-se més en la seva experiència de joc, confiant en la seguretat i l'eficàcia de les seves transaccions financeres.

WORKSHOPS, un espai d'innovació pedagògica

 

Durant la setmana, fora d'horari lectiu i del temari oficial, l'alumnat de Batxillerat pot assistir voluntàriament i de forma gratuïta als workshops. Un espai creat per l'equip pedagògic on pensar, proposar, crear, innovar, compartir, avançar i sentir-se protagonista. Es tracta de tallers tant de reforç com d'ampliació i d'aplicació dels continguts treballats a l'aula que ofereixen la possibilitat d'experimentar amb el vessant més pràctic de tot allò prèviament treballat i de fomentar la interacció entre diferents àrees. La temàtica és variada i va des de la robòtica a la macrofotografia, passant pels reforços de matemàtiques i anglès, o els cicles de literatura i llengua castellana i els jocs de taula en anglès, entre d'altres. Els workshops s'actualitzen constantment, segons les peticions i inquietuds de l'alumnat. . 

Un exemple dels primers workshops que vam realitzar és DISA, l'Agència Espacial de l'Escola que consisteix en llençar un globo a l'estratosfera per poder realitzar estudis amb les dades adquirides.

  

Workshops curs 2023/2024

L'oferta de workshops d'aquest curs és la següent:

Lliga de debat i MUN
Festival Internacional de Cinema i Ciència Ficció de Sitges

Horari: dijous de 15.00h-16.00h
Professorat: Maria Solé
Duració: anual
Dirigit a: 4ESO, 1 i 2Batx

Equip de treball amb l'objectiu de presentar-se a la Lliga de Debat i IMUNBP

Horari: octubre (pendent de dates del festival)
Professorat: Eduard Ortuño i Joan Riera
Duració: dues sessions
Dirigit a: 1 i 2Batx  

Aquest workshop inclou dues sessions. La primera sessió és una ponència sobre l'evolució del cinema de ciència-ficció. Acabarem el workshop amb una sortida al Festival Internacional de Cinema i Ciència-ficció de Sitges. 

 

'Across history in words. La vida en tinta'
English workshop

Horari: dimarts 15.00h-16.00h
Professorat: Lídia Carranza i Joan Riera
Duració: 1r Trimestre
Dirigit a: 2Batx

Projecte interdisciplinari que es desenvolupa durant el primer trimestre de 2Batx per a aquells alumnes que hi estiguin interessats i uneixen les matèries de Llengua i literatura castellana i Llengua anglesa. A través d'un viatge literari, s'analitzen diferents fragments literaris en castellà i anglès i els moviments als quals pertanyen, fent especial èmfasi al context històric que els propicia i la traducció artística que altres disciplines en fan. Llegir, escoltar, observar, analitzar, valorar, criticar... trencar fronteres per unir conceptes i valorar l'art com a mirall de la història, perquè, com apuntava Descartes, 'viatjar és gairebé el mateix que conversar amb gent d'altres segles'. Amb aquest workshop viatgem per l'art i la literatura, però finalitzem el projecte amb un treball de camp a les ciutats de Londres i Canterbury que ens apropa a autors com Charles Dickens i Virginia Woolf. Llegim per viatjar. I viatgem per llegir la vida. (Viatge segons participació)

Horari: dimarts de 15.00h-16.00h
Professorat: Núria Castro
Duració: 1r Batxillerat fins febrer. A partir de febrer, 1r Batx i possiblement. 2n Batx
Dirigit a: 1Batx

Diferents sessions per aprofundir en les 4 habilitats principals en anglès (reading, speaking, writing, listening). Algunes d'aquestes sessions, pactades i comunicades als alumnes de batxillerat amb anterioritat, seran dedicades a la preparació de la sortida cultural a Roma. Les activitats poden anar-se modificant en funció de les necessitats dels alumnes, especialment quan s'aproximin dates d'examen.

DELF B2 Français
Engineering, Technology and Science

Horari: dilluns de 15h a 16h i dijous de 15h a 16h
Professorat: Núria Guixà
Duració: anual
Dirigit a: 1 i 2Batx

Continuació i consolidació del projecte de francès de l'ESO. Aquest atelier pot comptar com una matèria addicional de Batxillerat si es realitza a primer i a segon. Ofereix la possibilitat de cursar una segona llengua estrangera, d'obtenir el títol B2 de francès i de poder triar una assignatura més en les proves d'accés a la universitat.

Horari: divendres 15.00h-17.00h
Professorat: Marcos Garcia i Xavier Lecha
Duració: anual
Dirigit a: 4ESO, Batx i ex-alumnes

L'objectiu principal d'aquest workshop és desenvolupar, entre els participants i d'una manera col·laborativa, aquells projectes de l'àmbit de la ciència, de la tecnologia, de l'enginyeria...que es considerin interessants. Es treballarà d'una manera totalment horitzontal on el rol dels docents i dels alumnes és el mateix. De moment tenim dos projectes que continuen de cursos anteriors: la construcció d'un cotxe elèctric i la construcció i el llançament d'un globus aerostàtic a l'atmosfera per portar a terme una petita missió científica. Tots els participants d'aquest curs 2021-22 proposaran els seus projectes i entre tots es decidiran quins es porten a la pràctica. L'esperit d'emprenedoria és molt important. En aquest sentit, aquest workshop cercarà la col·laboració d'experts externs i les fonts de finançament necessàries. El resultat final és important però els aprenentatges principals se centren a superar el màxim de reptes possibles que plantegin els diferents projectes.

El cercador impacient. Nova edició del "Club de debat"
International Booktrailers

Horari: dimecres de 15.00h-16.00h
Professorat: Xavi Garcia-Duran i exalumnes
Duració: anual
Dirigit a: Batx

Buscar uns estona per debatre, discutir, trobar arguments i desmuntar-los... Una estona per escoltar i per defensar allò que no creus, i posar en crisi allò que creus... Practicar la filosofia com a acció sobre la realitat i compromís amb el món, mitjançant el diàleg i la cohesió de grup. Aquest és el plantejament del Workshop de filosofia que et proposem, plantejament que es pot adaptar a les vostres propostes i necessitats.

Horari: dimarts 15.00h-16.00h
Professorat: Lídia Carranza i Joan Riera
Duració: 2n Trimestre
Dirigit a: 1Batx

Projecte interdisciplinari de creació de Booktrailers a partir de l'anàlisi de lectures triades pels alumnes. Els alumnes participants tenen l'opció d'ampliar el projecte treballant amb alumnes del Beatrix College de Tilburg i alumnes del Lycée Paul Robert de Les Lilas. (Viatges segons participació)

Les arts escèniques (Sortides al teatre)
Sortides fotogràfiques


Horari: 18.00h-23.30h
Professorat: Montse Jané
Duració: sortides puntuals durant el curs
Dirigit a: Batx

L'objectiu d'aquest worshop és despertar en l'alumnat el gust pel teatre. Consta de diverses sortides al teatre durant el curs. 


Horari: dependrà de la sortida
Professorat: Joan Riera
Duració: sortides puntuals durant el curs
Dirigit a: 1Batx 

Sortides amb l'objectiu d'aprofundir en tècniques fotogràfiques com el light tracing, la fotografia de carrer o la d'estudi.  

Projecte RIUS
BIOLOGY STEAM TEAM

Horari: dijous de 15.00h a 16.00h i 2 inspeccions l'any
Professorat: Maria Solé
Duració: anual
Dirigit a: 1 i 2Batx

Aquest workshop està destinat a donar continuitat al compromís establert al Projecte Rius, el qual consisteix en realitzar dues inspeccions al riu a l'any per tal de monitoritzar l'estat d'un tram del riu llobregat.

Inspecció TARDOR - 19 d'octubre: Trobada per perarar la sortida / 26 d'octubre: Inspecció

Inspecció PRIMAVERA - 16 de maig: trobada per preparar la sortida / 23 de maig: Inspecció

Horari: dimecres de 16.00h a 17.00h
Professorat: Oriol Lopera
Duració: anual
Dirigit a: 1 i 2Batx

L'objectiu principal del Workshop és la realització de pràctiques de laboratori i projectes STEAM relacionats amb els continguts treballats a la matèria de Biologia de Batxillerat. La finalitat és potenciar el treball al laboratori, el mètode científic i el treball en equip.