Cerimònia entrega de premis 1rs Premis Daina-Isard

Avui ha tingut lloc la cerimònia d'entrega dels premis de la primera edició dels Premis Daina-Isard el foment del cooperativisme, l'emprenedoria i la innovació social. Jobdreams, CreaRSA i Coopgros han estat les tres finalistes les quals han defensat el seu projecte davant del jurat compost per organitzacions del tercer sector. La jornada l'ha inaugurat l'Àlex Fernàndez, Director General de la Cooperativa Daina-Isard i ha donat peu a la conferència magistral #DEJANDOHUELLA de Sergi Grimau, president dels Special Olympics i emprenedor.
Paral·lelament, també hem pogut escoltar a Arnau Toledo (@MagArnau) presentant el seu projecte UTOPIA, la creació del seu propi espectacle de màgia.
Finalment, el jurat ha deliberat que després de valorar les diferents propostes, el més just, ha estat dividir el premi de 3.000€ entre els tres participants.
La jornada ha finalitzat amb els parlaments de Joan Sanahuja, president de la Cooperativa Daina-Isard i Pilar Puimedon, Alcaldessa d'Olesa de Montserrat.
Des de la Cooperativa agrair a tots els assistents la seva presència i esperem haver pogut ajudar als tres finalistes ha desenvolupar els seus projectes.