Campus estiu (Juny)

Campus d'estiu 2020

El “Campus” organitzat per l'Escola Daina Isard Coop. d'Ensenyament, mitjançant l'Espai de cultura Daina Isard, té una consolidada experiència en la realització d'activitats de lleure i esportives per a infants i joves. Des de l'estiu de 1996 que es realitza. S'ofereixen un munt d'activitats de lleure, esportives, culturals i lúdiques.

 

 

L'objectiu del “Campus” és ben concret: completar l'educació integral dels nens i nenes, a través d'unes activitats, instal·lacions de l'Escola Daina Isard i monitors titulats i especialitzats per la realització d'activitats en l'educació de lleure.

Aquest any, vivim una situació excepcional a causa de les mesures de prevenció del COVID19. Tot i així, sempre que la situació sanitària i el marc legal que hi hagi ens ho permeti i la puguem assumir, és voluntat nostra realitzar el Campus d’Estiu prenent, això sí, totes les mesures que en cada moment es determinin i adequant les activitats per a garantir la màxima seguretat de tots els nens i de totes les nenes, les seves famílies i els entrenadors i entrenadores.

Com no pot ser d’altra manera, totes les famílies que decidiu portar els vostres fills i filles, haureu d’atendre totes les mesures que es vagin marcant i que seran d’obligat compliment per a tots i totes. Totes les entitats d'Olesa de Montserrat que farem Activitats d'Estiu estem i continuarem treballant conjuntament i amb l'Ajuntament, per tal que entre totes puguem planificar les mesures, analitzar cada una de les necessitats i garantir que estem en disposició de fer les activitats amb seguretat.

Abans de l’inici de l’activitat, les famílies inscrites rebreu un document amb totes les recomanacions i mesures que marquin les institucions sanitàries i el marc legal per tal de realitzar l’activitat de manera segura.

 

Activitat adreçada a

Els participants s'organitza en dos grups, els petits d'EI 3 anys a EI 5 anys i el dels grans de 1EP a 6EP.

  Educació Infantil 

    Educació Primària
     

  Activitat oberta a tothom
  per alumnat i no alumnat de l'Escola

 

Calendari

Dies: del dilluns 29 de juny al divendres 31 de juliol. Inscripció per setmanes. La inscripció és fa per setmanes senceres.

Horaris

Hi ha dos horaris a escollir:

  opció A 9:00h a 13:30h 

    opció B 9:00h a 17:00h  

La realització de l’activitat de piscina estarà supeditada al que determinin les autoritats, sempre i quan la puguem dur a terme.

 

Serveis opcionals

  Menjador amb cuina pròpia 

    Servei de permanència de 8:00h a 9:00h 

 

El “Campus 2020” s’organitza per setmanes. Per tant, la inscripció es pot fer per setmanes soltes a determinar, o bé tot el campus sencer. Es pot escollir l’opció de tot el dia, o bé només matí.

  

Setmanes

Dll

Dm

Dx

Dj

Dv

A

29

30

1

2

3

B

6

7

8

9

10

C

13

14

15

16

17

D

20

21

22

23

24

E

27

28

29

30

31

 

QUOTES del Campus’20

Les quotes inclouen totes les activitats excepte la piscina pel fet que no sabem si la podrem realitzar.

 

  Matins (9h-13.30h) Tot el dia (9h-13.30 i 15h-17h)
1 setmana 57€ 84€
2 setmanes 115€ 159€
3 setmanes 172€ 232€
4 setmanes 229€ 296€
5 setmanes 272€ 335€

 üEls cooperativistes de l’Escola Daina Isard tenen un 10% de descompte en les quotes d’activitat del “Campus”, tret del servei menjador, d’acollida matí i d'activitat piscina en el cas que es realitzi.

Ticket de menú 1 dia: 10€ / Servei d’acollida 1 dia: 5€

 

Servei menjador: 35,50€ per setmana. 

Servei Permanència matí: 18€ per setmana.

En cas que finalment es realitzi l'activitat de piscina, es cobrarà la quota corresponent. 

 

Per apuntar-se i més informació:

Podeu omplir el següent formulari o bé, adreçar-vos a:

Formulari d'inscripció ]

  • Oficina de l'AEEDI - Salvador Bassó, director esportiu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • Últim dia d'inscripció: divendres 12 de juny
  • Les families interessades a acollir-se a les ajudes per les activitats d’estiu cal fer la inscripció abans del 29 de maig. Per sol.licitar informació sobre les ajudes cal que us adreceu a l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat.

 

ACTIVITATS OBERTES A TOTHOM

Comptem amb la teva participació, t'hi esperem!