Campus Disetem (Setembre)

DISETEM - Campus de setembre

 

Un espai d'educació en temps de lleure per començar a enfilar de nou el ritme escolar. Organitzada per l'Espai de Cultura de l'Escola Daina Isard. Tallers, jocs, sortides i algun dia a la piscina per a nens i nenes que iniciaran els cursos d'EI 3anys a 4EP. Realitzada per un equip de monitors amb experiència i amb formació i titulació adient. 

 

Aquest any 2020 és un any excepcional per la situació provocada per la COVID-19. Tot i així, sempre que la situació sanitària i el marc legal que hi hagi ens ho permeti i la puguem assumir, és voluntat nostra realitzar l’Escola d’Estiu de Futbol Sala prenent, això sí, totes les mesures que en cada moment es determinin i adequant les activitats per a garantir la màxima seguretat de tots els nens i de totes les nenes, les seves famílies i els entrenadors i entrenadores.
Com no pot ser d’altra manera, totes les famílies que decidiu portar els vostres fills i filles, haureu d’atendre totes les mesures que es vagin marcant i que seran d’obligat compliment per a tots i totes.
Totes les entitats d'Olesa de Montserrat que realitzarem activitats d'estiu continuarem treballant conjuntament amb l'Ajuntament, perquè entre totes puguem planificar les mesures, analitzar cada una de les necessitats i garantir que estem en disposició de fer les activitats amb seguretat.

Important: Abans de l’inici de l’activitat, les famílies inscrites rebreu un document amb totes les recomanacions i mesures que marquin les institucions sanitàries i el marc legal per tal de realitzar l’activitat de manera segura.

 

Activitat adreçada a

Els participants s'organitza en dos grups, els petits d'EI 3anys a EI 5anys i el dels grans de 1EP a 4EP.

  Educació Infantil 

    Educació Primària
     

  Activitat oberta a tothom
  per alumnat i no alumnat de l'Escola

 

Calendari

Enguany, el Disetem es celebrarà del 31 d'agost al 10 de setembre de 2020

Horaris

El “Campus” té dues opcions d'horari:

  opció A 9.00h a 13.30h 

    opció B 9.00h a 17.00h   

L'últim dia l'activitat finalitza a les 13:30h.

 

L'entrada a les 09:00 hores, pels alumnes d’Educació Infantil, es realitzarà per la porta corredissa de l'Escola situada al c.Montseny (Pati EI). Pels alumnes d’Educació Primaria per la porta de secretaria de l’Escola (pati Olivera).

La recollida s'efectuarà pels mateixos llocs que l'entrada.

 

Serveis opcionals

 

  Menjador amb cuina pròpia 

 

Material necessari

Cal portar esmorzar, gorra pel sol, roba còmode cada dia, calçat tipus sandàlia cordada. Els dies que hi ha piscina, cal dur tovallola de bany, crema de protecció solar i banyador.

 

Activitat de piscina

Cada dia es realitzarà l'activitat de piscina al Club Tennis Olesa. 

 

Quota:

  • 187€ - 9.00 a 13.30h.
  • 266€ - 9.00 a 17.00h.
  • 57€ - Servei de menjador (opcional)
  • Descompte del 10% cooperativistes Daina-Isard (Excepte servei de menjador)
    No hi ha servei de permanència matí de 8 a 9h.

 

Per apuntar-se i més informació:

  • La quota inclou totes les activitats.
  • Cal un mínim de participants per realitzar l’activitat.
  • Places limitades per ordre d’inscripció.
  • La inscripció es realitzarà complimentant la butlleta d’inscripció que teniu a continuació, o bé adreçant-vos a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. fins al divendres 31/07/2019.

Adreçar-se a:

[ BUTLLETA D'INSCIRPCIÓ 2020 ]


 Comptem amb la teva participació, t'hi esperem!