Màgia!

Màgia!

La màgia i sobretot, el procés d'aprendre a fer-ne és una eina que ens permet treballar les habilitats socials, el treball en grup i la comunicació en públic.

 

Algú crea un truc, moltes persones ho perfeccionen, però el seu èxit final davant d'un públic depèn de la persona que ho presenta.
-René Lavand"

 

Els grups

6-8 anys

En aquest nivell els alumnes aprendran nocions per començar amb la màgia amb mocadors, cartes, monedes, esponges... i efectes màgics amb materials quotidians que poden trobar per casa.

Horaris: dilluns de 17.15h a 18.15h
Quota: 34€/mes + KIT. Cooperativistes 30€/mes + KIT

9-12 anys

Aquest grup treballarà la màgia de prop i de saló, tant cartes, monedes, mocadors... Els jocs de mans apresos, des dels més fàcils als més complexos, seran de gran efecte i impacte màgic. 

Horaris: divendres de 17.15 a 18.15h
Quota: 34€/mes + KIT. Cooperativistes 30€/mes + KIT

12-15 anys

Curs adreçat a tothom qui li agradi la màgia de prop i de saló, i vulgui iniciar-se en el món de l'il·lusionisme. Un curs destinat a joves que volen trobar en la màgia una afició i un recurs per sorprendre al seu enteorn més proper. 

Horaris: divendres de 18.30 a 19.30h
Quota: 34€/mes + KIT. Cooperativistes 30€/mes + KIT

 

Tots els cursos en grups reduiïts. Places limitades a 10 alumnes per grup. Les sessions tindran lloc a les instal·lacions del Daina-Isard.

Professor:

"Mag Arnau"
Arnau Toledo, membre de l'Associació Màgia Central Catalunya de Manresa. Tot i la seva edat, ja fa més de 10 anys que es defensa dalt dels escenaris. Aquest any, fruit del seu Treball de Recerca, l'Arnau ha presentat el seu últim projecte; UTOPIA el qual ha estat premiat amb la Menció Honorífica en l'àmbit d'arts del 15è Premi Argó de la UAB i ha esgotat totes les entrades de les dues sessions que ha realitzat.  

  

 

Per apuntar-se i més informació:

Adreçar-se a:

  • Camil·la Sánchez (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) - Responsable de l'Espai de Cultura 
  • Secretaria de l'Escola 
  • Omplint el següent formulari
  • Places limitades

 

[ BUTLLETA INSCRIPCIÓ ECDI ]