Experimentem amb elles

Experimentem amb elles

Vols fer ciència aprenent amb diverses dones científiques? Sabies que gràcies a elles tenim wifi, ordinador, astrolabis, entre d’altres moltes coses? Vine a "Experimentem amb elles" i aprèn ciència! Coneixerem nous conceptes científics amb Hipàtia d'Alexandria i Lyn Marguilis, dues dones trencadores que ens han mostrat el món d'una manera nova. I a més a més et podràs endur alguns dels experiments a casa! És una proposta de tallers científics amb perspectiva de gènere. Aquesta proposta sorgeix en analitzar les dones i nenes en l'àmbit científic, ja que la realitat és que les nenes no se senten cridades a fer ciència; per una banda, per falta de referents científics i per una altra, per l'educació en ciència que reben. Volem visibilitzar dones científiques oblidades i desmuntar la idea que tenim de subjecte científic. El nostre objectiu és empoderar a tots i totes els infants per fer ciència, apropant-la d'una manera dinàmica i vivencial.

  

L’Aran està viatjant en el temps investigant diverses científiques. Necessita la nostra ajuda per desencriptar el llibre que ha construït i així donar a conèixer la seva història!! Ens convida a fer un viatge pel món de la ciència, fent investigacions i experiments! El sabrem desencriptar?

 

Destinat a:

Alumnat d'EP

Calendari: 

27 octubre Amelia Earhart Coet volador
24 novembre Agnes Pockels Bombolles resistents
15 desembre Anna Mani Núvol dins d’ampolla
26 gener Patricia Bath Espectròmetre
23 febrer Chieng Shiung Wu Slime fluorescent
30 març Dian Fossey Ous irrompibles
27 abril Katherine Johnson Girador de gravetat
25 maig Bertha Lutz Tinta amb flors
15 juny Vandana Shiva Mamba negra

 
Horari: dimecres de 17h a 18.30h
Quota: 18€/mes.

 

L'equip:

“Experimentem amb elles” forma part del projecte simbiosi. Aquest projecte neix a través de la sinergia, com el seu propi nom indica, entre l’associació Luciferases (www.luciferases.com) i la Patrícia Canut. Patricia Canut i Míriam Comet

 

Per apuntar-se i més informació:

Adreçar-se a:

  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • Secretaria de l'Escola 
  • Omplint el següent formulari
  • Places limitades

 

[ BUTLLETA INSCRIPCIÓ ECDI ]