Carnet d'estudiant Batxillerat

Carnet d'estudiant de Batxillerat

 

 

Què és el carnet d'estudiant de Batxillerat?

El carnet d'estudiant de Batxillerat és un document unipersonal i intransferible que identifica als estudiants de Batxillerat del Daina-Isard i ofereix descomptes exclusius a diferents establiments i serveis. 

Qui ho pot demanar?

L'alumnat de Batxillerat del Centre pot gaudir gratuïtament del carnet i, des de l'Escola, es farà arribar a l'inici de curs. 

Validesa

El carnet d'estudiant de Batxillerat serà vàlid durant l'etapa de Batxillerat. 

Normativa 

El carnet es donarà als estudiants de 1Batxillerat a l'inici de curs. El carnet és gratuït però en cas de pèrdua, l'alumne/a haurà d'abonar 5€  

Descomptes i avantatges

A continuació podeu consultar la llista d'establiments i serveis on podeu gaudir de descomptes exclusius. Per poder gaudir d'aquests descomptes, és necessari mostrar el carnet d'estudiant vàlid.

 

Papereria i llibreria Núria Impremta Prat La Passió Tubuga Autoescola
 
Descompte del 15% en material escolar i belles arts Descompte del 15% en fotocòpies i impressió i maquetació de treballs Descompte en entrades a espectacles

Descompte del 15% en el preu de la matrícula.
Si aneu acompanyats, gaudireu d'una pràctica de conducció gratuïta 

 c. Salvador Casas, 4, Olesa  c. Colom, 64, Olesa   Plaça Oli, Olesa c. Anselm Clavé, 100, Olesa 
       
Gimnàs Gimsal Club Boxa   MultiCines Atrium Viatges Abrera
     
 Descompte a la quota mensual, 34€/mes   Descompte del 15% a la quota mensual i una classe gratuïta dimarts, dimecres i dijous, sessions a 4.50€; divendres, dissabte i diumenge, sessions a 5.20€ Descompte del 5% en paks de viatges familiars 
  Rambla de Catalunya, 22, Olesa  Pavelló Salvador Boada, Olesa c. Camp Llarg, 08740 Sant Andreu de la Barca  c. Terrassa, 2, Olesa 
       
Pere Grimau Fotografia UEC Olesa   Base Sayas Sports  CCCB  
   
Descompte del 15% en fotografies de carnet i impressions Kodak Descompte en entrades d'espectacles de la UEC  Descompte del 10% en tots els productes. Excepte promocions pròpies.  Gratuïtat en exposicions i activitats (sota demanda) 
 Passeig del Progrés, 35, Olesa  c. Vall d'Aran, 2, Olesa c. Alfons Sala, 6, Olesa  c.Montalegre, 5, Barcelona 
       
Pilates&You El Taller
Estudi de ball
   
     
Promocions exclusives  Matrícula gratuïta i descomptes en mensualitats     
 Anselm Clavé, 132 Olesa  Carrer de Lluís Puigjaner, 69     

Si voleu col·laborar amb aquest projecte i oferir descomptes als estudiants de Batxillerat del Daina-Isard, us podeu posar en contacte amb Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Rocòdrom

Amb el carnet d'estudiant també podreu fer ús del rocòdrom de la sala polivalent de Batxillerat. 

Horari:
El rocòdrom estarà obert de dilluns a divendres de 15 a 17h. En cas de voler-ho utilitzar durant una altra franja horària, haureu de contactar amb Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. En cas d'haver-hi una activitat puntual de l'Escola, el rocòdrom no es podrà utilitzar.
 
Funcionament:
Per utilitzar el rocòdrom cal demanar la clau a Secretaria i deixar el carnet d'estudiant. Un cop acabeu d'utilitzar l'espai i retorneu la clau, se-us tornarà el carnet d'estudiant.
 
Normativa:
L'alumne/a que utilitzi el rocòdrom es fa responsable de qualsevol desperfecte o lesió que es pugui generar durant el seu ús.