eAssemblea

Per motius de seguretat i prevenció de la propagació de la COVID19, l'assemblea ordinària del 25 de gener del
2022 es realitzarà de forma telemàtica. Això implica un seguit de canvis que us especifiquem a continuació.


1. Actualitzar dades Alexia

Per tal de poder participar de l’e-assemblea és imprescindible que les dades que els i les cooperativistes heu facilitat a l’Escola estiguin actualitzades abans del 17 de gener (correu electrònic personal i telèfon mòbil). Per actualitzar les vostres dades, cal accedir a Alexia a través del navegador (no funciona des de l'app), comprovar-les i contactar amb la secretaria de l’Escola en cas que us calgui modificar dades personals. Al final d’aquesta pàgina, trobareu un document amb un breu tutorial. 


2. Obtenir les teves credencials

A través de la plataforma d’Assemblees Digitals, els socis i sòcies cooperativistes podreu acreditar, visualitzar i participar de l’e-assemblea de forma fàcil, segura i transparent. L’accés a la plataforma és compatible amb qualsevol dispositiu amb accés a internet (PC, telèfon mòbil o tauleta). Cada soci i sòcia ha de disposar d’un dispositiu i accedir-hi de manera individual amb les seves credencials personals i intransferibles. Al final d’aquesta pàgina trobareu un tutorial per a obtenir les vostres credencials. Les credencials només es poden obtenir el mateix dia de l’assemblea a partir de les 20h, ja que el codi PIN que es genera caduca al cap de 60 minuts. Us recomanem que proveu abans si rebeu correctament les credencials per verificar que totes les dades són correctes i, si no és així, contacteu amb nosaltres per resoldre la incidència. D'aquesta manera evitarem possibles endarreriments per iniciar l'eassemblea. Aquest pas només servirà per verificar les vostres dades i comprovar que el procés funciona però haureu de repetir el procés el dia de l’eassemblea.


3. Delegació de vots

En cas de no poder assistir a l’e-assemblea, és possible delegar el vot en un altre soci o sòcia. Cada soci/a només pot representar 5 delegacions de vot, el propi i 5 més. La delegació de vot, en aquests sistemes de votació en línia es gestiona prèviament assignant més pes al vot del soci/a que representa les delegacions en proporció al nombre de delegacions rebudes. D’aquesta manera, no és possible votar diferents opcions i, per tant, és important delegar el vot en un soci o sòcia amb qui es comparteixi el mateix sentit de la votació. Per fer efectiva la delegació, cal enviar el document de delegació de vot que trobareu al final d'aquesta pàgina i còpia del DNI a l’adreça de correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.S’admetran delegacions de vot fins al divendres 21 de gener a les 23:59h.


4. Assistir a l’e-assemblea

L’e-assemblea general ordinària de Cooperativistes tindrà lloc en format telemàtic el pròxim dimarts 25 de gener a les 20:30h en primera convocatòria i a les 21h en segona convocatòria. Per accedir, és necessari clicar sobre aquest enllaç ( https://www.civiciti.com/es/daina-isard )  i introduir les credencials obtingudes en el segon punt.


5. Participa – Formulari de preguntes

Per tal de fomentar la participació, facilitar el procés i atendre possibles dubtes i consultes, els socis i sòcies cooperativistes podeu fer arribar les vostres preguntes a través d’aquest formulari abans del divendres 21 de gener per poder introduir la informació en la mateixa explicació el dia de l’e-assemblea. 

[ FORMULARI CONSULTES ]

 

6. Atenció al Cooperativista

El dia de la realització de l’e-assemblea s’habilitarà una centraleta d’atenció al cooperativista per atendre les possibles incidències tècniques que puguin sorgir. Podeu contactar amb nosaltres a partir de les 20h a través d'aquests telèfons: 

  • 937 780 994
  • 937 780 761
  • 630 735 043
  • 630 909 964

 

 

7. Documentació

A continuació podeu consultar els documents necessaris per al desenvolupament de l'e-assemblea.