Servei de Suport Emocional

Servei de Suport Emocional

La Cooperativa posa en marxa un servei online i gratuït per oferir suport psicològic a les famílies, i ajudar-les a afrontar i gestionar les emocions provocades per la situació d’alerta social i sanitària derivada de la crisi del COVID-19.

La situació que ens ha tocat viure pot generar inquietuds, estrès, incertesa, problemes relacionals i de convivència, angoixa, pors, entre d'altres. L'equip de professionals de la Cooperativa ofereix la possibilitat de fer sessions breus telefòniques, videoconferències o a través del correu electrònic, en funció de les necessitats de la família, per resoldre dubtes, inquietuds, aportar recursos i eines, i contribuir d'aquesta manera a la millora del seu benestar davant d'aquesta crisi.

Aquest servei es complementa amb la col·laboració de l’Associació EMDR España que integra terapeutes voluntaris experts en el tractament de trauma per atendre aquells casos de famílies afectades directament en pèrdues, dols i situacions greus difícils de gestionar en el context actual. La intervenció es realitza a escala d’unitat familiar i en grups oberts. Es tracta d’una intervenció online breu, limitada en el temps (1 a 3 sessions, màxim 5), amb l’objectiu de disminuir el nivell d’activació emocional i millorar la resiliència i facilitar que els pares i mares puguin gestionar adequadament el dia a dia familiar.

Per a més informació, contacteu amb:

Montse Herrera: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.