Menjador
Dieta mediterrània equilibrada i variada mentre adquirir hàbits alimentaris saludables, hàbits d’higiene i socials.
El menjador escolar és una oportunitat diària per oferir una educació vivencial que acabi de donar sentit a tot el projecte educatiu del Centre. Per això treballem perquè l’alumnat desenvolupi el sentit del gust i del bon menjar, experimentin amb textures, olors, colors i gustos diferents, puguin provar de tot i alimentar-se seguint una dieta mediterrània equilibrada i variada mentre adquirir hàbits alimentaris saludables, hàbits d’higiene i socials.
Díptic informatiu dels serveis
Descarrega’l en PDFMenú del mes
Cada dia s’ofereix, a part del menú diari, un buffet d’amanides d’acompanyament.
Mensualment l’equip de cuina en coordinació amb l’especialista nutricionista de referència per l’Escola, elaboren la proposta de menú amb les corresponents adaptacions a intoleràncies i al·lèrgies alimentaries, seguint les directrius proporcionades a la guia elaborada per l’Agència de Salut Pública de Catalunya publicada a l’any 2020.
Les famílies reben cada mes, a través de la plataforma de l’Escola, el menú diari.
Des de l’escola apostem per una alimentació amb:
Més
Fruites i Hortalisses
Llegums
Peix
Aliments de temporada i proximitat
Menys
Sucres
Sal
Carn vermella processada
Aliments processats
La nostra cuina
L’equip de professionals realitzen el servei de menjador
El servei de monitoratge de menjador està a càrrec de l’Escola i és desenvolupat per l’equip de professionals de l’Escola, professorat i personal d’administració i serveis.
Els nostres monitors i monitores treballen per:
- Fomentar actituds de respecte i solidaritat
- Adquirir hàbits alimentaris saludables, hàbits d’higiene i socials
- Relacionar una alimentació equilibrada amb el benestar
- Conèixer i valorar l’entorn en el que vivim