Skip to content

Permanències

Servei d’acollida matins i tardes

Serveis / Permanencies

Aquest servei va dirigit a aquelles famílies que per raons diverses han de deixar els seus fills a l’Escola abans de les 9.00h o bé, a partir de les 17.00h. També hi ha la possibilitat d’utilitzar el servei de forma esporàdica.

Díptic informatiu dels serveis

Descarrega’l en PDF

Matí

De 8.00h a 9.00h

Aquest servei va dirigit a aquelles famílies que per raons diverses han de deixar els seus fills a l’Escola abans de les 9 del matí, concretament alumnes d’EI 3 anys fins a 4ESO.Els nens i nenes d’EI i d’EP, entren pel vial de serveis que puja des del carrer Montseny i es reuneixen a la sala polivalent d’EI. Allà una persona atén les seves necessitats bàsiques fins l’hora d’incorporar-se l’activitat lectiva. Aquesta persona també és l’encarregada de transmetre informacions puntuals (presa de medicaments, per exemple) entre les famílies i els tutors.

Es pot contractar el servei en dues franges:

  • 8.00h a 9.00h
  • 8.30h a 9.00h

En el cas de l’alumnat d’ESO, l’espai que s’utilitzarà per realitzar el servei de permanències serà la Mediateca i el servei serà únicament de 8.00h a 9.00h.

Tarda

De 17.00h a 18.00h

Aquest servei va dirigit a aquelles famílies que per raons diverses no poden recollir els seus fills i filles a les 17.00h.

Sabem que escollir una bona escola pels vostres fills i filles no és una decisió fàcil. Per aquest motiu, us oferim l’opció de sol·licitar una visita personalitzada amb el coordinador d’etapa.