Skip to content

Serveis

Educació vivencial per donar sentit a tot el projecte educatiu del Centre

Imagen

Menjador

El menjador escolar és una oportunitat diària per oferir una educació vivencial que acabi de donar sentit a tot el projecte educatiu del Centre. Per això treballem perquè l’alumnat desenvolupi el sentit del gust i del bon menjar, experimentin amb textures, olors, colors i gustos diferents, puguin provar de tot i alimentar-se seguint una dieta mediterrània equilibrada i variada mentre adquirir hàbits alimentaris saludables, hàbits d’higiene i socials. El servei de monitors de menjador està format per mestres i professors del claustre i per personal d’administració i serveis.

Veure’n més
Imagen
Imagen Imagen

Transport

L’Escola, d’abast comarcal, disposa d’autocars diaris que recorren la geografia de bona part les poblacions com Abrera, Esparreguera, Martorell, Pallejà, Ca n’Amat, Sant Esteve Sesrovires, Pallejà, Collbató i El Bruc… ajustant els recorreguts anualment en funció de la demanda dels usuaris. El servei inclou l’acompanyament de monitors en tots els trajectes.

Veure’n més
Imagen Imagen

Servei de permanència

Una de les prioritats de l’Escola és facilitar la consciliació familiar. El servei de permanència permet a les famílies que per raons diverses han de deixar els seus fills a l’Escola abans de les 9 del matí o fins a les 18 de la tarda, ho puguin fer d’una forma senzilla i segura.

Veure’n més
Imagen Imagen Imagen Imagen Imagen Imagen Imagen Imagen Imagen

Associació esportiva

L’Associació Esportiva Escolar Daina-Isard (AEEDI) lidera més de 10 activitats extraescolars de caràcter esportiu dirigides a nens, nenes i joves com el Futbol Sala, el Vòlei, el Tennis Taula, la Gimnàstica rítmica durant tot l’any.

Veure’n més
Imagen
Imagen Imagen

Espai de cultura

L’espai de cultura organitza activitats de caràcter lúdic i formatiu dirigides a nens, nenes, però també a famílies. Activitats com Gestió emocional, arts o robòtica en son un exemple.

Veure’n més

Sabem que escollir una bona escola pels vostres fills i filles no és una decisió fàcil. Per aquest motiu, us oferim l’opció de sol·licitar una visita personalitzada amb el coordinador d’etapa.