Admissions

Admissions 2021-2022

El calendari de la preinscripció per al curs escolar 2021-2022 es veurà afectat per la nova realitat que estem vivim. Pendents encara d'instruccions del Departament d'Educació i el Departament de Sanitat, l'Escola té previst poder mantenir les entrevistes personals i la jornada de portes obertes tot i que, segurament, es realitzaran de forma virtual. Per més informació i per atenció personalitzada, us podeu adreçar a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé, contactar al 93 778 09 94 o al 937780761.

 

Sabem que escollir una bona escola pels vostres fills i filles no és una decisió fàcil. Ens agradaria poder-vos oferir tota la informació necessària sobre l'Escola, el seu projecte i el seu equip.

Per aquest motiu, us oferim les següents opcions:

 

1. Entrevista amb el coordinador d'etapa

Una entrevista personal* amb membres de l'equip de l'Escola on us podrem orientar i resoldre els possibles dubtes que tingueu. L'entrevista d'informació pot sol·licitar-se de la següent manera:

*Seguint la normativa especificada pel Departament d'Educació, fins a nova informació, les famílies no podran accedir a les instal·lacions del centre. Per aquest motiu, l'entrevista es farà a través de videoconferència.

 

2. Jornada de portes obertes (pendents de normativa PROCICAT)

L'Escola organitza també jornada de portes obertes en la qual les famílies interessades poden conèixer les instal·lacions, el professorat i alguns alumnes, així com l'ideari de l'Escola i altres detalls importants del funcionament diari. Normalment, aquesta jornada es realitza presencialment durant un diumenge de febrer-març. Aquest curs, a causa de les mesures de seguretat, és possible que això es vegi modificat. No obstant això, aquí podeu consultar el Programa d'activitats de la JPO del curs passat.

[ Programa d'activitats JPO 2020 ]

 

 


 

Places

Per al curs 2021-2022 hi ha places disponibles especialment a:

  • Educació Infantil 3anys
  • 1ESO
  • 1Batxillerat