Admissions

Admissions 2020-2021

El calendari de la preinscripció per al curs escolar 2020-2021 s'ha vist afectat per la crisi sanitària del coronavirus a Catalunya i l'estat d'alarma. A continuació teniu les dates previstes. Molt aviat, quan el Departament d'Educació faci públic el formulari de prematrícula, el publicarem en aquest apartat web. Hem habilitat un correu electrònic per poder facilitar tot el procés de preinscripció i poder resoldre tots els dubtes: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Calendari 

 

Matrícula curs 2020-2021

EI, EP i ESO
del 13 al 17 de juliol de forma presencial amb cita prèvia

BATX
del 8 al 14 de juliol de forma presencial amb cita prèvia

 

 

1. Sol·liciteu la vostra hora al 93 778 09 94 o bé a través d' Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

2. Ompliu els fulls de matriculació. No us deixeu de portar tota la documentació* necessària

3. Fi del procés: rebreu una confirmació per correu electrònic

 

Reunions inici de curs

ESO
22 de juliol a les 19h 

BATX
16 de juliol a les 18.30h

*      *Documentació necessària:

 • Carnet de salut o un certificat mèdic en què constin les vacunacions, amb les dates corresponents. El certificat mèdic no cal que sigui en model  “oficial”.  
 • Una fotografia, mida carnet, de l’alumna/e i una de cada un dels pares. (Dues fotografies de l'alumne/a en el cas d'EI 3anys)
 • Una fotocòpia del llibre de família de la pàgina on està inscrit el/la fill/a.
 • Fotocòpia del NIF de l’alumna/e.
 • Una fotocòpia de la targeta sanitària de l’alumna/e.
 • Per matricular-se a Batxillerat, el títol de graduat en Ensenyament Secundari.

 

Informació

La secretaria de l'Escola atén en tot moment a les famílies interessades a conèixer el seu projecte educatiu i els detalls de funcionament. Quan les famílies coneixen a fons la proposta del Centre amb antelació al moment de sol·licitar la plaça, gaudeixen de major llibertat per escollir l'escola que més s'ajusta a les seves preferències. Aquesta entrevista no suposa cap compromís per a la família ni per al Centre. 

 • La Secretaria de l'Escola està oberta de 9.00h a 17.00h de dilluns a divendres. Podeu contactar-hi al 93 778 09 94 / 937780761 o bé, enviant un mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Places

Per al curs 2020-2021 hi ha places disponibles especialment a:

 • Educació Infantil 3anys
 • 1ESO
 • 1Batxillerat

Podeu consultar les places disponibles a través de la Publicació de l'oferta definitiva de places curs 2020-2021.

 

Publicació de la llista d'espera del centre 07/07/2020

Alumnes preinscrits al centre 07/07/2020

Alumnes assignats al centre amb indicació de la primera petició 07/07/2020 

 


 

Sabem que escollir una bona escola pels vostres fills i filles no és una decisió fàcil. Ens agradaria poder-vos oferir tota la informació necessària sobre l'Escola, el seu projecte i el seu equip. Per aquest motiu, us oferim les següents opcions:

 

1. Entrevista informativa inicial

Una entrevista personal amb membres de l'equip de l'Escola on us podrem orientar i resoldre els possibles dubtes que tingueu. L'entrevista d'informació pot sol·licitar-se de la següent manera:

 • Per telèfon: 93 778 09 94 
 • Presencialment a la Secretaria de l'Escola

 

2. Visiteu l'Escola en funcionament

Visiteu les instal·lacions de la Cooperativa durant la jornada lectiva. Rebreu atenció personalitzada i podreu veure l'Escola en funcionament. Concerteu cita:

 

3. Jornada de portes obertes

L'Escola organitza també jornada de portes obertes en la qual les famílies interessades poden conèixer les instal·lacions, el professorat i alguns alumnes, així com l'ideari de l'Escola i altres detalls importants del funcionament diari. La Jornada de Portes Obertes d'enguany serà el pròxim diumenge 1 de març de 11 a 14h. 

[ Programa d'activitats JPO 2020 ]