Skip to content

Menjador

Dieta mediterrània equilibrada i variada mentre adquirir hàbits alimentaris saludables, hàbits d’higiene i socials.

Serveis / Menjador

El menjador escolar és una oportunitat diària per oferir una educació vivencial que acabi de donar sentit a tot el projecte educatiu del Centre. Per això treballem perquè l’alumnat desenvolupi el sentit del gust i del bon menjar, experimentin amb textures, olors, colors i gustos diferents, puguin provar de tot i alimentar-se seguint una dieta mediterrània equilibrada i variada mentre adquirir hàbits alimentaris saludables, hàbits d’higiene i socials.

Díptic informatiu dels serveis

Descarrega’l en PDF

Menú del mes

Cada dia s’ofereix, a part del menú diari, un buffet d’amanides d’acompanyament.

El cicle de menús és de sis setmanes, dins de cada període de temporada. Les famílies reben cada mes, a través de la plataforma de l’Escola, el menú diari.

Periòdicament, i per part d’una empresa externa especialitzada, es realitza un control bacteriològic dels productes, tant crus com cuits, i de l’utillatge de cuina a fi i efecte de garantir les perfectes condicions sanitàries del servei. El personal de cuina i menjador disposa del carnet de manipulador d’aliments exigit.

Menu
Imagen Imagen Imagen Imagen Imagen Imagen Imagen Imagen Imagen

Des de l’escola apostem per una alimentació amb:

Més

Fruites i Hortalisses

Llegums

Peix

Aliments de temporada i proximitat

Menys

Sucres

Sal

Carn vermella processada

Aliments processats

L’equip de cuina

La nostra cuina

Cuina pròpia on diàriament es preparen més de 500 menús. Tot el menjar s’elabora a les nostres instal·lacions i s'utilitza oli d'oliva per cuinar. Mai no es serveix menjar precuinat (càtering). Només es serveix carn fresca i de qualitat.
Veure'n més

Análisi nutricional

Imagen del slide

Menús sans i equilibrats, elaborats conjuntament per la Direcció del Centre, el personal de cuina i l’assessorament i la supervisió nutricional de la dietista-nutricionista.

Dietes adaptades

Imagen del slide

Cuina pròpia on diàriament es preparen més de 500 menús. Tot el menjar s’elabora a les nostres instal·lacions i s’utilitza oli d’oliva per cuinar. Mai no es serveix menjar precuinat (càtering). Només es serveix carn fresca i de qualitat.

Implicació Social

Imagen del slide

Cuina pròpia on diàriament es preparen més de 500 menús. Tot el menjar s’elabora a les nostres instal·lacions i s’utilitza oli d’oliva per cuinar. Mai no es serveix menjar precuinat (càtering). Només es serveix carn fresca i de qualitat.

Proximitat

Imagen del slide

Cuina pròpia on diàriament es preparen més de 500 menús. Tot el menjar s’elabora a les nostres instal·lacions i s’utilitza oli d’oliva per cuinar. Mai no es serveix menjar precuinat (càtering). Només es serveix carn fresca i de qualitat.

Consum Saludable

Imagen del slide

Cuina pròpia on diàriament es preparen més de 500 menús. Tot el menjar s’elabora a les nostres instal·lacions i s’utilitza oli d’oliva per cuinar. Mai no es serveix menjar precuinat (càtering). Només es serveix carn fresca i de qualitat.

Professorat del claustre com a monitors de menjador

El servei de monitors de menjador està a càrrec de l’Escola i format per mestres i professors del claustre i per personal d’administració i serveis (PAS).

Els nostres monitors i monitores treballen per:

    Fomentar les actituds de respecte, tolerància i solidaritat
    Adquirir hàbits alimentaris saludables, hàbits d’higiene i socials
    Relacionar una alimentació equilibrada amb el benestar
    Valorar l’entorn en el que vivim

La nostra cuina

Sabem que escollir una bona escola pels vostres fills i filles no és una decisió fàcil. Per aquest motiu, us oferim l’opció de sol·licitar una visita personalitzada amb el coordinador d’etapa.