Menjador
Gaudim d’una dieta mediterrània equilibrada, variada i sostenible mentre adquirim hàbits alimentaris saludables, rutines, hàbits d’higiene, competències socials i de convivència.
El menjador escolar és una oportunitat diària per contribuir a una educació integral de l’alumnat. Per això treballem perquè l’alumnat desenvolupi el sentit del gust i del bon menjar, experimentin amb textures, olors, colors i gustos diferents, puguin provar de tot i alimentar-se seguint una dieta mediterrània equilibrada, variada i sostenible mentre adquireixen hàbits alimentaris saludables, rutines i hàbits d’higiene que ajuden a l’alumnat a desenvolupar capacitats d’autonomia personal, competències socials i de convivència, en un espai que afavoreix la interrelació entre tot l’alumnat.
Díptic informatiu dels serveis
Descarrega’l en PDFMenú del mes
Cada dia s’ofereix, a part del menú diari, un buffet d’amanides d’acompanyament.
Mensualment l’equip de cuina en coordinació amb l’especialista nutricionista de referència per l’Escola, elaboren la proposta de menú amb les corresponents adaptacions a intoleràncies i al·lèrgies alimentaries, seguint les directrius proporcionades a la guia elaborada per l’Agència de Salut Pública de Catalunya publicada a l’any 2020.
Les famílies reben cada mes, a través de la plataforma de l’Escola, el menú diari.
Des de l’escola apostem per una alimentació amb:
Més
Fruites i Hortalisses
Llegums
Peix
Aliments de temporada i proximitat
Menys
Sucres
Sal
Carn vermella processada
Aliments processats
Equip de cuina
Disposem de cuina pròpia on diàriament es preparen més de 600 menús amb les corresponents variants adaptades a intoleràncies i al·lèrgies alimentaries. Tot el menjar s’elabora a les nostres instal·lacions i mai no se serveix menjar precuinat (càtering), Utilitzem oli d’oliva per cuinar i apostem per productes de proximitat i de temporada. Periòdicament, i per part d’una empresa externa especialitzada, es realitza un control bacteriològic dels productes, tant crus com cuits, i de l’utillatge de cuina a fi i efecte de garantir les perfectes condicions sanitàries del servei.
L’equip de professionals realitzen el servei de menjador
El servei de monitoratge de menjador està a càrrec de l’Escola i és desenvolupat per l’equip de professionals de l’Escola, professorat i personal d’administració i serveis.
Els nostres monitors i monitores treballen per:
- Fomentar actituds de respecte i solidaritat
- Adquirir hàbits alimentaris saludables, hàbits d’higiene i socials
- Relacionar una alimentació equilibrada amb el benestar
- Conèixer i valorar l’entorn en el que vivim