Menjador
Dieta mediterrània equilibrada i variada mentre adquirir hàbits alimentaris saludables, hàbits d’higiene i socials.
El menjador escolar és una oportunitat diària per oferir una educació vivencial que acabi de donar sentit a tot el projecte educatiu del Centre. Per això treballem perquè l’alumnat desenvolupi el sentit del gust i del bon menjar, experimentin amb textures, olors, colors i gustos diferents, puguin provar de tot i alimentar-se seguint una dieta mediterrània equilibrada i variada mentre adquirir hàbits alimentaris saludables, hàbits d’higiene i socials.
Díptic informatiu dels serveis
Descarrega’l en PDFMenú del mes
Cada dia s’ofereix, a part del menú diari, un buffet d’amanides d’acompanyament.
El cicle de menús és de sis setmanes, dins de cada període de temporada. Les famílies reben cada mes, a través de la plataforma de l’Escola, el menú diari.
Periòdicament, i per part d’una empresa externa especialitzada, es realitza un control bacteriològic dels productes, tant crus com cuits, i de l’utillatge de cuina a fi i efecte de garantir les perfectes condicions sanitàries del servei. El personal de cuina i menjador disposa del carnet de manipulador d’aliments exigit.
Des de l’escola apostem per una alimentació amb:
Més
Fruites i Hortalisses
Llegums
Peix
Aliments de temporada i proximitat
Menys
Sucres
Sal
Carn vermella processada
Aliments processats
La nostra cuina
Professorat del claustre com a monitors de menjador
El servei de monitors de menjador està a càrrec de l’Escola i format per mestres i professors del claustre i per personal d’administració i serveis (PAS).
Els nostres monitors i monitores treballen per:
-
Fomentar les actituds de respecte, tolerància i solidaritat
Adquirir hàbits alimentaris saludables, hàbits d’higiene i socials
Relacionar una alimentació equilibrada amb el benestar
Valorar l’entorn en el que vivim